Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Спортивний директор ХК «Леви» Чіканцев: Гра несподівано видалася валідольною

28.10.2011

Львівські «Леви» в непростому гостьовому матчі взяли гору над аутсайдером регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України «Вінницькими Гайдамаками». Фінальна сирена зафіксувала перемогу нашої команди з рахунком 6:5.

Спортивний директор ХК «Леви» Михайло Чіканцев дав коментар гри прес-службі клубу.

«Відверто кажучи, ми не очікували такого супротиву зі сторони господарів. Та й гра розпочалася для нас, як то кажуть, краще не придумаєш – не пройшло й десяти хвилин першого періоду, а ми вже вигравали дві шайби. І в подальшому також ми контролювали перебіг подій на майданчику. Але й «Гайдамаки» поступово оговталися і почали все частіше турбувати нашого воротаря. Тому немає нічого дивного, що до закінчення першої 20-хвилинки їм вдалося відіграти одну шайбу.

А от другий період ми провели не найкращим чином. Зокрема, надто повільно хлопці переходили від оборони до нападу. В результаті ми втратили один з основних своїх козирів – швидкість. А в тягучій грі хоча й відчувалася перевага наших хокеїстів у класі, але завдяки неймовірному бажанню і настирливості господарі чинили гідний опір. А тут ще й наш воротар Донован зіграв не найкращим чином. Сподіваюся, це був просто не його день. Тому головний тренер Денис Булгаков і вирішив на третій період поставити у рамку Хапкова.

Все це в сумі призвело до того, що по ходу другого періоду ми навіть програвали 2:3. Щоправда потім відігралися і вийшли вперед, а на другу перерву пішли знову ж таки лише за мінімальної переваги – 5:4.

У заключному періоді саме ми контролювали гру і закинули шосту шайбу. Однак господарі, треба їм віддати належне, виявили дуже хороший спортивний характер і не здавалися самої фінальної сирени. Їм навіть вдалося знову скоротити відставання до мінімуму. Але більшого, ніж програти з гідним рахунком, ми їм зробити не дозволили. Тож, хоча й у непростій боротьбі, але все ж перемога залишилася за нами. Втім, нам потрібно буде проаналізувати цей матч і зробити правильні висновки. Адже будемо відверті, ми хоча й виграли, але гра однозначно вийшла валідольною. Тому потрібно зробити все, щоб у суботній грі, а ми знову будемо грати з «Вінницькими Гайдамаками», тільки тепер у себе вдома, взяти три очки без надмірних хвилювань», – сказав спортивний директор «Левів».

zik.ua











Команда

17 Владислав Брага


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->