Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Левам» не вдалося врятувати гостьову гру з «Беркутом»

18.02.2012

Поступаючись по ходу зустрічі з «Беркутом» трьома шайбами, «Леви» проявили справжній бійцівський характер і скоротили рахунок до мінімуму. Втім, перевести гру в овертайм підопічним Владислава Єршова не вдалося. Не допомогла і заміна воротаря на шостого польового гравця. За дві секунди до закінчення третього періоду кияни закинули шайбу в пусті ворота львів’ян і фінальна сирена зафіксувала їхню перемогу – 4:2.

«Беркут» (Київ) – «Леви» (Львів) – 4:2 (2:0; 1:1; 1:1). 17 лютого. Бровари. Льодова арена ТРЦ «Термінал». Початок 19:30. 450 глядачів

Судді: О. Лускань.О. Говорун, А. Корепанов

«Беркут»: Константинов; Катуліс – Сенкерик, Ісаєнко – Жилінський, Заводовський – Дворецький; Волчек – Капуш – Недорост, Сальников – Цуріков – Грибанов, Михайлов – Бліновс – Дем’янюк, Валуй – Гніденко – Бризгалов

Головний тренер – Дмитро Марковський

«Леви»: Горєлов (крім 59:08 – 59:58); Мошкарьов – Громов, Хонін – Куликов, Маліченко – Гончаров, Черненко; Расторгуєв – Пономарьов – Сидоров, Гнітько – Буточнов – Янченко, Мадера – Федоров – Булгаков, Марушев

Шайби закинули:

1:0. Гніденко (Заводовський, 2:10)

2:0.Недорост (Катуліс, Капуш, 17:35 – у більшості)

3:0. Сальников (Грибанов, Дворецький, 25:00)

3:1. Буточнов (Гнітько, Янченко, 32:22 – у більшості)

3:2. Расторгуєв (Пономарьов, Громов, 40:33 – у більшості)

4:2. Капуш (Волчек, 59:58 – в пусті ворота)

Штраф: 24 – 26

Кидки: 34 (14+12+8) – 20 (7+6+7)

Вкидання: 33 – 31

У попередньому турі «Беркут» і «Леви», накидавши повну торбу шайб, розгромили «Вінницьких Гайдамак» та «Білий Барс» відповідно, і підійшли до звітної зустрічі в гарному настрої та впевнені у своїх силах. Для господарів звітний поєдинок не мав жодного турнірного значення. Натомість «Леви» ведуть боротьбу за п’яте місце з «Харківськими Акулами», тож львів’янам потрібно було брати очки.

І підопічні Владислава Єршова активно розпочали гру, і саме вони першими кидали по воротах суперника. Втім, новачок «Беркута» Константинов, в активі якого виступи у Континентальній хокейній лізі в складі ХК МВС і «Ак Барса», впорався з ними без особливих надзусиль. А от кіпер «Левів» Горєлов змушений був виймати шайбу з сітки своїх воріт ледь не після першої атаки підопічних Дмитра Марковського. Результативний кидок від синьої лінії вдався Гніденко – 1:0. Команди зіграли на цей момент лише 2 хвилини і 9 секунд…

Шайба додала впевненості гравцям «Беркута» і у володіннях Горєлова продовжували виникати небезпечні моменти, однак кіпер не дозволив себе переграти ні Жилінському, ні Дем'янюку. А з середини першого періоду пішла низка вилучень, причому порушували правила гравці обох команд із завидною регулярністю.

Першими чисельну перевагу отримали кияни, але скористатися нею їм не вдалося. А щойно Сидоров повернувся на лід з лави для штрафників, чудову нагоду відновити рівновагу в рахунку втратив капітан «Левів» Гнітько, який не переграв Константинова.

І все ж «Беркут» зумів закинути шайбу у більшості. Причому вона у киян була подвійною. Білоруські легіонери Гончаров та Пономарьов заробили по дві хвилини в ситуаціях, коли порушувати правила було зовсім необов’язково. Команді Дмитра Марковського знадобилися лічені секунди для того, щоб скористатися прекрасною нагодою. Словацький форвард киян Недорост зблизився з Горєловим і з другої спробив таки пробив голкіпера – 2:0.

Втім, на цьому цікаві події у першому періоді не закінчилися. Білоруський центрфорвард «Беркута» Цуріков щось не поділив із захисником «Левів» Хоніним, і після того, як Горєлов притиснув шайбу до льоду, нападник господарів вдарив оборонця гостей по обличчю і справедливо отримав від арбітрів штраф 2 +10. При грі у форматі «4 на 4» хороший момент мав орендований у «Беркута» нападник «Левів» Буточнов, але закинути шайбу своїй команді в цьому епізоді він не зміг.

Практично всю другу 20-хвилинку лава штрафників не пустувала. Суперники почали діяти більш відкрито і відповідали один одному атакою на атаку. Виявилося, що подібна гра була на руку киянам. Досвідчений Сальников втік від захисників по лівому флангу атаки і зрізавши кут, наніс кидок по воротах – 3:0. А за кілька хвилин стався епізод, який міг би остаточно вбити інтригу у зустрічі. Поки захисник гостей Куликов відбував штрафні дві хвилини, Сенкерік потужно ляснув і каучуковий диск залетів за спину Горєлова. Але за мить до цього порушив правила гравець «Беркута» Волчек і взяття воріт «Левів» арбітр не зарахував.

Схоже, незарахована шайба повернула підопічних Владислава Єршова у гру і за кілька хвилин вони нарешті «розмочили» рахунок. Сталося це невдовзі після вилучення Дворецького. Цікаво, що шайбу у ворота господарів таки закинув Буточнов, контракт якого, як було вже сказано вище, належить саме ХК «Беркут». Нападник після серії кидків по воротах Константинова і сейвів голкіпера киян заштовхав шайбу у порожні ворота, вже відіграного кіпера – 3:1.

Ще одне видалення у суперника «Леви» реалізували на самому початку завершального періоду. Громов накинув шайбу на п'ятачок, де не зовсім вдало зіграв Пономарьов, але Расторгуєв зумів підібрати диск, майстерно розібрався в ситуації і кинув Константинову в «будиночок» – 3:2.

Скоротивши рахунок до мінімуму, команда Владислава Єршова продовжувала тиснути на ворота суперника, але реальних гольових моментів створила небагато. До того ж Марушев і Гнітько отримали вилучення у дуже важливий момент. Окрім того, практично бездоганно у заключній частині матчу відстояв у рамці Константинов.

Наприкінці гри керманич львів'ян Владислав Єршов взяв тайм-аут і замінив Горєлова на шостого польового гравця. Не допомогло… більше того, нападник «Беркута» Капуш, який зіграв далеко не найкращий свій матч і втратив відмінну нагоду відзначитися на початку третього періоду, розстріляв порожні ворота. 4:2 – «Левам» так і не вдалося бодай раз виграти у «Беркута»…

Прес-служба ХК «Леви» (Львів).











Команда

66 Михайло Чиканцев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->