Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Вісім команд висловили намір брати участь в чемпіонаті України з хокею

16.07.2015

Сьогодні в офісі Федерації хокею України під головуванням Анатолія Брезвіна відбулася робоча нарада представників хокейних клубів України, присвячена проведенню XXIV чемпіонату України з хокею.

Участь у нараді взяли представники восьми вітчизняних клубів. Серед них: представники команд-чемпіонів трьох попередніх сезонів – «Донбасу», «Компаньйона» та «АТЕКа», – керівники харківських «Авангарда» та «Витязя», столичних «Дженералз», білоцерківського «Білого Барсу» та хокейного клубу «Кременчук».

Свій намір (в тому числі й письмово) брати участь в чемпіонаті України з хокею в сезоні 2015-2016 років підтвердили сім клубів: «Авангард» (м. Харків), «Білий Барс» (м. Біла Церква), «Витязь» (м. Харків), «Дженералз» (м. Київ), «Донбас» (м. Донецьк), «Компаньйон» (м. Київ) та ХК «Кременчук» (м. Кременчук). При цьому керівництво «Дженералз» заявило про можливість участі в змаганні двома командами з різними назвами. Обговорили й робочу дату старту чемпіонату – 25 вересня.

«Харківські команди «Авангард» та «Витязь» на початку серпня вже виходять на лід. У нас розпочинаються навчально-тренувальні збори, гравці проходять медогляд. Ставку плануємо роботи на місцевих вихованців. Таких буде відсотків 90. Це й молоді гравці, й спортсмени з серйозним ім’ям у хокеї. Більшість домашніх матчів будуть проводитись на найкращій харківській арені – «Айс-Холл». Частину ігор прийматиме «Салтівський лід», – заявив віце-президент «Авангарду» Валерій Середенко.

У серпні свою підготовку до сезону розпочнуть і хокеїсти «Білого Барсу». «19 числа в Білій Церкві буде лід і ми відразу приступимо до роботи», – повідомив представник команди Олександр Бобкін.

До семи команд, що раніше заявляли про своє бажання виступати в національному чемпіонаті приєднався «Компаньйон». Про готовність столичного клубу змагатися повідомив менеджер команди Станіслав Верников. Відповідний лист буде надіслано до офісу Федерації найближчого понеділка.

Остаточно не втратив надію взяти участь у змаганні чинний чемпіони України – ХК «АТЕК». Втім команда наразі перебуває у пошуку генерального спонсора і надати гарантій свого виступу поки що не може.

Більшість команд підтримали ідею проведення чемпіонату під егідою ліги. В контексті цього президент хокейного клубу «Дженералз» Денис Лобановський повідомив присутнім про створення громадської організації «Хокейна Екстра ліга», яка серед іншого висловила намір брати участь в організації національного чемпіонату. «Ряд клубів вже знайомий з проектом Екстраліги. Для інших же повідомлю, що за нашим задумом, ліга планує взяти на себе видатки на суддівство змагань, медичне забезпечення проведення матчів, організацію частини матчів чемпіонату в столичному Палаці спорту, а також трансляцію центральних матчів», – повідомив Денис Лобановський.

Також присутнім повідомили, що робочою групою розроблені проекти календаря та регламентів змагання. Після доопрацювання та внесення незначних корективів ці документи будуть надані клубам.

fhu.com.ua











Команда

1 Іван Александров


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->