Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Український хокей

"Касянчук був лідером і вів команду вперед" - Хоменко

14.02.2012

Хокейна збірна України програла домашній "Єврочелендж". У вирішальному матчі турніру господарі поступилися Італії у серії булітів — 4:5. До того перемогли Румунію — 7:0 та Литву — 5:1.

"Єврочелендж"став етапом підготовки збірної України до чемпіонату світу, який пройде у Словенії 15-21 квітня 2012 року. Команда боротимуться за одну з двох путівок до елітного дивізіону. Нашими суперниками будуть словенці, господарі змагань, а також збірні Австрії, Угорщини, Великої Британії та Японії.

"Перші два матчі ми грали із суперниками невисокого рівня, - кажеGazeta.uaнаставник збірної УкраїниАнатолій Хоменко. - Потім потрапили на сильну команду, яка грає у вищому дивізіоні. Італійці запропонували нам сучасний і швидший хокей. Ми були трішки неготові до такого темпу і перші 10 хвилин матчу програли. Потім хлопцям вдалося вирівняти гру. А буліти — це завжди лотерея. Цього разу нам не пощастило."

У вас є претензії до голкіпера Констянтина Симчука?

"Ми знаємо, що Костя може грати сильніше. З Італією він зіграв нижче своїх можливостей. Але я не звинувачую його у поразці. Він виручив команда у багатьох епізодах. У нас є проблеми в обороні. Будемо над цим працювати.

Щодо інших гравців, то у матчі з італійцями добре себе проявив Констянтин Касянчук. Він був лідером і вів команду вперед. Також виділив би досвідчених Сергія Климентьєва та Юрія Наваренка. Якщо говорити про весь турнір, то Касянчук добре провів всі матчі. Артем Бондарєв та Євген Пастух зіграли на своєму рівні."

Хто з викликаних хокеїстів, особливо з дебютантів, скористався шансом закріпитися у збірній?

"Поки мені важко про це говорити. Потрібно проаналізувати весь турнір, а тоді робити висновки."

Які позитивні та негативні моменти у грі збірної ви відзначили протягом турніру?

"Всі хлопці грали з величезним бажанням. По самовіддачі ні до кого претензій немає. Щодо негативу, то ми будуємо нову команду і нову систему гри. В деяких моментах бракувало зіграності. Можливо ми програли італійцям перший період тому, що до цього не грали на такому високому рівні новим складом. Головне, що хлопці зрозуміли наші вимоги та принципи ведення гри. Робота триває.

Зокрема, будемо працювати над грою у більшості. За три дні тренувань награти цей компонент неможливо. У принципі, я задоволений грою команди у нерівних складах. За три матчі ми забили п'ять голів у більшості. Це хороший результат. Хоча у поєдинку з італійцями ми не реалізували 5 на 3, зате непогано тримали шайбу при розіграші."

Збірна зіграла три матчі за три дні. Часу вистачало?

"Тільки для відновлення. Але всі команди грали у такому режимі. Так що це не стало проблемою."

Будете розбирати матч проти Італії з підопічними?

"Звичайно. Це один із етапів підготовки до чемпіонату світу. У такому самому стилі грає збірна Австрії.

До речі, наступний збір команди запланований на 31 березня. Ми ще не визначилися з місцем його проведення. Точно відомо, що 9 та 11 квітня у Києві ми зіграємо проти збірної Японії.

На чемпіонаті світу у нас стоїть завдання потрапити у групу А. Тепер команди змагаються не за одну путівку в еліту, як це було раніше, а за дві. Наші шанси на успіх збільшуються."

gazeta.ua












Команда

10 Євген Ратушний


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->