Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Український хокей

Анатолій Брезвін переобраний на посаду президента Федерації хокею України

26.10.2012

25 жовтня 2012 року, на Генеральному Конгресі Федерації хокею України Анатолій Брезвінбув переобраний на посаду президента Федерації.

Нагадаємо, що Анатолій Брезвін очолив Федерацію хокею України 8 грудня 2006 року, 31 жовтня 2008 року його було переобрано на новий термін. За час перебування Анатолія Івановича на чолі Федерації в Урядом України було прийнято державну соціальну цільову програму «Хокей України», в рамках реалізації якої в нашій державі збудовано сім сучасних спортивних споруд зі штучним льодом, а також реконструйовано дві головні криті арени - київський Палац спорта та палац Спорту «Дружба» у Донецьку. Ще п’ять нових спортивних споруд будуть введені в експлуатацію найближчим часом, триває реконструкція палацу спорту в Запоріжжі, а на початку наступного року розпочнеться будівництво ще 6-7 хокейних палаців. При кожному новозбудованому об’єкті відкрито відділення хокею з шайбою, створюються аматорські колективи та команди майстрів.

«Програма показала свою дієвість на практиці. Звичайно, на миттєву віддачу ми й не розраховували, проте закладений сьогодні фундамент обов’язково дасть свої плоди у найближчому майбутньому», - зазначив Анатолій Брезвін.

Іншим вагомим досягненням старого-нового президента є організація та проведення в Україні чотирьох чемпіонатів світу. Ще три такі турніри відбудуться в Україні в нинішньому сезоні. Україна тричі подавала заявку на право проведення чемпіонату світу в топ-дивізіоні.

«Україна проводить чемпіонати на дуже високому організаційному рівні і це знаходить своє відображення у довірі з боку Міжнародної федерації хокею. Проведення турнірів найвищого міжнародного рівня – найкраща популяризація хокею в нашій країні», - наголосив президент Федерації.

«Україні є куди розвиватись. Як представник Міжнародної федерації я підтверджую високу повагу до усіх позитивних зрушень, які останнім часом сталися в українському хокеї. Ви йдете правильним шляхом», - зазначив президент Федерації хокею Франції, член Ради Міжнародної федерації хокею Люк Тардіф.

Рішення щодо переобрання Анатолія Брезвіна на посаду президента Федерації було прийняте одноголосно.












Команда

20 Антон Дорош


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->