Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Український хокей

Молодіжна збірна України проведе навчально-тренувальний збір у Польщі

04.11.2012

У ході підготовки до молодіжного чемпіонату світу, який відбудеться у грудні в місті Донецьку, молодіжна збірна команда України проведе з 4 по 11 листопада навчально-тренувальний збір в польському місті Санок. По закінченню збору 9 та 10 листопада українська «молодіжка» зіграє два контрольні поєдинки проти польських однолітків. Перша гра розпочнеться о 18:00 за київським часом, друга - о 11:00.

Старший тренер команди Олександр Годинюк викликав на цей збір 26 хокеїстів: 3 воротарів, 8 захисників та 15 нападаючих.

Склад молодіжної збірної України:

Воротарі:

Павло Ячник, Едуард Захарченко, Михайло Шевчук

Захисники:

Всеволод Толстушко, Антон Дикий, Валентин Сірченко, Артем Євсейчик, Данило Скрипець, Дмитро Ігнатенко, Андрій Ляшок, Володимир Варивода

Нападаючі:

Олексій Янішевський, Віктор Захаров, Максим Мартишко, Юрій Петранговський, Владислав Куцевич, Іван Підгурський, Іван Савченко, Руслан Ромащенко, Дмитро Чернишенко, Ігор Мікулко, Сергій Кузьмик, Владислав Курський, Севастьян Карпенко, Артур Лисак, Кирило Бондаренко.

Старший тренер молодіжної збірної України Олександр Годинюк:

- Навчально-тренувальний збір пройде у польському місті Санок, тому що вдалося домовитися з місцевою федерацією про проведення двох товариських ігор з польською молодіжною збірною. Нам не потрібно буде перед поєдинками долати велику відстань, і це дасть нам можливість краще підготуватися до ігор. В ході збору і контрольних поєдинків ставимо завдання награти склад та поставити збірній командну гру. Будемо вимагати від хокеїстів виконання завдання у матчах. Ці дві контрольні зустрічі стануть останніми перед чемпіонатом світу, і ми хочемо дати більше ігрового часу на майданчику тим, хто мав його у цьому сезоні замало або не грав взагалі.

У навчально-тренувальному зборі не братимуть участь нападаючі Володимир Чердак та Павло Падакін. Чердак вирішує свої локальні клубні питання в «Срібних левах» (Молодіжна хокейна ліга), а Падакіна не відпустив канадський клуб «Калгарі Хітмен» (Західна хокейна ліга). Сподіваємося, що ніхто з гравців перед від'їздом до Польщі не отримає травму.

Нагадаємо, що молодіжний чемпіонат світу в Першому Дивізіоні (група В) відбудеться в Україні (м. Донецьк) з 10 по 16 грудня. Суперниками нашої команди будуть однолітки Великої Британії, Казахстану, Італії, Польщі та Хорватії.












Команда

91 Антон Черня


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->