Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

ХК «Леви» сьогодні вдома зіграє з «Білим Барсом» з Броварів

26.09.2011

Свій четвертий поєдинок регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» зіграють завтра, 26 вересня, на своєму майданчику проти броварського ХК «Білий Барс». Гра на Льодовій арені у Новояворівську, де приймають гостей підопічні Дениса Булгакова, розпочнеться о 19:00.

На очну зустріч з одним з аутсайдерів чемпіонату «Леви» вийдуть у гарному настрої. Адже у п’ятницю львів’яни зуміли в Києві обіграти тепер вже екс-лідера регулярної першості прем’єрного сезону Професійної хокейної ліги столичний «Копаньон-Нафтогаз». Нагадаємо, дуже важкий і нервовий поєдинок закінчився перемогою нашої команди з мінімальним рахунком 3:2.

Перемога над «нафтовиками» дозволила дебютантам елітного дивізіону українського хокею піднятися на третє місце в турнірній таблиці. В трьох іграх у активі команди Дениса Булгакова дві перемоги і 6 набраних очок. Стільки ж очок має і київський «Беркут», але «Леви» знаходяться вище столичних хокеїстів завдяки кращій різниці закинутих і пропущених шайб – +5 проти +4.

Три зустрічі зі старту сезону провів і «Білий Барс». Однак на відміну від львів’ян, для броварчан початок сезону склався напрочуд невдало. Підопічні Костянтина Буценка і Равіля Юлдашева програли всі три матчі в основний час. Причому усі ігри вони проводили на домашній арені ТРЦ «Термінал». Більше того, у першому і останньому поєдинках, проти київського «Беркута» та донецького «Донбасу» відповідно, «барси» не змогли закинути жодної шайби, зазнавши поразок з однаковим рахунком 0:4. А між ними був ще й мінімальний програш «Харківським Акулам» – 4:5. Тож наразі броварчани не мають жодного залікового очка, а «Вінницьких Гайдамак», які замикають турнірну таблицю, випереджають лише завдяки значно кращій різниці закинутих і пропущених шайб – -9 проти -23.

Втім, «Левам», незважаючи на статус аутсайдера завтрашнього суперника, необхідно самим серйозним чином налаштуватися на гру, яку буде обслуговувати київська бригада арбітрів на чолі з Андрієм Дранговським. По-перше, стартові поразки ще ні про що не свідчать. А по-друге, як то кажуть, поранений звір завжди небезпечний вдвічі більше.

Додамо, що додому, після матчів у Броварах та Києві, «Леви» повернулися в суботу вранці. У першій половині дня команда відпочивала, а по обіді гравці пройшли процедури відновлення. Сьогодні Денис Булгаков провів з підопічними повноцінне тренування. А завтра вранці об 11:00 у «Левів» буде розкатка перед грою.

zik.ua











Команда

17 Владислав Брага


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->