Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

"Леви" на переможній хвилі завершують друге коло

27.10.2011

«Вінницькі Гайдамаки» - «Леви» - 5:6 (1:2; 3:3; 1:1)

26 жовтня 2011 року, 19:00. Льодовий клуб, 200 глядачів.

Судді: О. Глуховський, А. Корепанов, Є. Логінов

Вінницькі Гайдамаки: Шликов. Татаренко – Шевелєв, Оксененко – Ляшок, Голомозий – Євсейчик. Долинін – Сачко – Ложкін, Султанов – Ромащенко – Чернишенко, Чернадьєв – Міхно – Крикуненко, Єловиков.

Леви: Донован (Хапков, 40:00). Хонін – Зеньков, Толстик – Новиков, Гончаров – Мошкарьов, Філіппов. Гнітько – Панченко – Янченко, Сидоров – Хміль – Мадера, Булгаков – Федоров – Марушев, Якимчук – Расторгуєв – Курський.

Голи: 0:1. Сидоров (Мадера, Хміль, 3:13), 0:2. Панченко (Янченко, Гнітько, 8:31 – більш.), 1:2. Ложкін (Голомозий, Долинін, 14:56), 2:2. Сачко (Крикуненко, 25:01 – більш.), 3:2. Чернишенко (Ромащенко, 28:15), 3:3. Булгаков (Марушев, 28:33), 3:4. Хміль (Сидоров, Мадера, 29:34), 4:4. Ромащенко (Чернишенко, Султанов, 34:00), 4:5. Панченко (Янченко, Гнітько, 37:46), 4:6. Хміль (Сидоров, 47:43), 5:6. Сачко (Крикуненко, 52:08).

Штраф: 14 – 10

Кидки: 23 (7+12+4) – 30 (9+12+9)

Вкидання: 25 (9+6+10) – 29 (9+13+7)

Друге коло регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» закінчили прогнозованою гостьовою перемогою у Вінниці над місцевими «Гайдамаками». Втім, три очки підопічним Дениса Булгакова далися несподівано важко. Фінальна сирена зафіксувала звитягу гостей з мінімальним рахунком 6:5.

Останній поєдинок другого кола регулярної першості виявився для «Левів» значно важчим, ніж можна було очікувати. Хоча й почалося все ніби то прогнозовано спокійно. Першими, щоправда, більш активно почали діяти «Гайдамаки». Однак підопічні Дениса Булгакова були готові саме до такого початку матчу – зрештою, традиційний стартовий штурм господарів ще ніхто в хокеї не відміняв.

Відбивши перші атаки вінничан, львів’яни й самі пішли в атаку. Сприяла цьому й ситуація на майданчику. Арбітр вилучив гравця команди господарів і гості, реалізувавши чисельну перевагу, відкрили рахунок. Причому зробили це за всіма канонами класики гри у хокей: закрили суперника в його зоні і провели комбінацію, в фіналі якої Гнітько з-за воріт віддав передачу на Панченко – 0:1. І другу шайбу «Леви» також закинули у чисельній більшості – 0:2. То ж здавалося, в цій зустрічі залишилося лише одне питання – з яким рахунком «Гайдамаки» програють цього разу. Нагадаємо, що в матчі першого кола у Новояворівську все закінчилося повним фіаско вінничан – 0:9.

Однак, як засвідчив подальший хід гри, «Гайдамаки» не є вже тими хлопчаками для биття, що були на старті регулярної першості. Саме це вони й довели у грі з «Левами». Хоча звісно, не потрібно відкидати і те, що у гостей ще до гри був певний шапкозакидацький настрій, а коли рахунок став 0:2 на їхню користь, то вже ніхто з них не мав жодних сумнівів, що три очки у них в кишені. Та виявилося, що це далеко не так. То ж підопічні Дениса Булгакова зайвий раз отримали наочний урок того, що до будь-якого суперника треба ставитися з повагою від першої до останньої хвилини зустрічі.

Втім, треба віддати належне і вінницьким хокеїстам – вони не знітилися після двох пропущених шайб і почали надолужувати згаяне. Першу шайбу їм вдалося відквитати ще в першому періоді і на перерву команди пішли за рахунку 1:2.

Схоже, пропущена перша шайба, як зрештою і активність «Гайдамаків», не стали застережливим дзвіночком для «Левів». Як наслідок, в другому періоді все перевернулося, як то кажуть, з ніг на голову. Господарі на радість своїм вболівальникам зуміли не лише відновити рівновагу, а й вийти вперед – 3:2. Але гра тривала немов на гойдалках – хвилі атак почергово накочувалися на ворота то однієї, то іншої команди. І за якийсь час попереду знову були «Леви» – 3:4. Однак невдала гра кіпера нашої команди Донована дозволила вінничанам в черговий раз зробити рахунок у матчі нічийним – 4:4. Та все ж на другу перерву команди пішли хоча й за мінімальної, але переваги «Левів» – 4:5.

На третій період керманич львів’ян Денис Булгаков вирішив змінити воротаря – місце у рамці зайняв Хапков. Причина такого рішення проста – Донован пропустив три необов’язкові шайби поспіль та й загалом, здається, це був не його день. В кінці кінців нічого страшного не трапилося – будь-який воротар має право на «критичні» дні.

Коли в третьому періоді, «Леви» збільшили свою перевагу до двох шайб (4:6), здавалося, що ось тепер це вже точно все, як кажуть, фініта ля комедія. Але й тут «Гайдамаки» не припинили боротися за позитивний результат. І в результаті підопічні Олега Циркунова були винагороджені за свою наполегливість та старання ще однією шайбою, яка знову повернула інтригу в матчі – 5:6.

Але, більшого господарям домогтися не вдалося, а точніше буде сказати, перевести гру в овер-тайм і в такий спосіб здобути принаймні одне турнірне очко, їм не дозволили суперники. «Леви» впевнено контролювали гру і з мінімальним «валідолом» довели справу до перемоги в основний час. Фінальна сирена зафіксувала чергову звитягу підопічних Дениса Булгакова, які таким чином після другого кола регулярної першості закріпилися на четвертому місці турнірної таблиці.

Однак загалом це однозначно був далеко не найкращий матч нашої команди в своєму прем’єрному сезоні. Підтвердив це і головний тренер «Левів» Денис Булгаков, який по завешенні зустрічі лаконічно прокоментував підсумок гри та кінцевий результат: «Краще погана перемога, ніж красива поразка». Також керманич львів’ян відзначив поліпшення ігрових кондицій вінницьких хокеїстів у порівнянні з першою зустріччю в Новояворівську. Згадуючи той матч, тренер наголосив, що тоді у його підопічних була просто таки божевільна мотивація. Цього ж разу команда не настільки добре налаштувалася на боротьбу.

То ж будемо сподіватися, що наші хокеїсти зроблять правильні висновки з цього матчу. А чи так воно є насправді, можна буде переконатися вже в найближчу суботу, коли «Леви» та «Вінницькі Гайдамаки» знову зіграють між собою у зустрічі третього кола. Цього разу у Ноовяворівську. Початок зустрічі о 14:00.

zik.ua













Команда

97 Дмитро Попереджай


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->