Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» у Вінниці зіграє з тамтешніми «Гайдамаками»

22.11.2011

Волею календаря, на цьому тижні хокеїсти львівських «Левів» зіграють три матчі регулярної першості. І всі вони пройдуть на льодових майданчиках суперників нашої команди. Перший з них підопічні Дениса Булгакова проведуть сьогодні, 22 листопада, у Вінниці проти місцевих «Гайдамак». У п’ятницю «червоно-чорні» у Броварах складатимуть іспит столичному «Соколу», одноосібному лідеру турніру, а в неділю у Києві зіграють надзвичайно принциповий і важливий з турнірної точки зору поєдинок з місцевим «Компаньоном-Нафтогазом», одним з двох своїх головних конкурентів у боротьбі за четверте місце, яке за підсумками регулярної першості дасть право продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату в іграх плей-оф.

Але ігри з київськими клубами відбудуться наприкінці тижня, а сьогодні «Леви» повинні максимально зосереджено та відповідально поставитися до гри з «Гайдамаками». Адже втрачати очки у грі з одним з аутсайдерів в жодному разі не можна. Але так просто, без боротьби, вінничани три пункти не віддадуть, це однозначно. На це є щонайменше є три причини. По-перше, обігравши вдома у матчі 18-му туру «Білий Барс» (5:3), «Гайдамаки» нарешті покинули останнє, 8-е місце турнірної таблиці. І навряд чи вони горять бажанням на нього повернутися. По-друге, у складі команди з Вінниці грає група хокеїстів, які починали сезон або принаймні пройшли передсезонні збори в складі «Левів», але з тої чи іншої причини не затрималися у Львові і через якийсь час опинилися в таборі «Гайдамак». Зрозуміло, що для них ігри проти «Левів» є надпринциповими, а значить вони вийдуть сьогодні на лід з додатковою мотивацією. Нарешті по-третє, це буде вже четверте очне побачення львів’ян та вінничан у регулярній першості. Наразі всі три поєдинки завершилися перемогою «Левів» в основний час. Тобто підопічні Дениса Булгакова кожен раз брали три очки.

Нагадаємо, що два матчі львівсько-вінницького протистояння відбулися у Новояворівську, на домашній арені «Левів». В обох іграх було закинуто по дев’ять шайб і обидва поєдинки закінчилися перемогою господарів з розгромним рахунком – 9:0 і 8:1. Значно важче, лише з перевагою в одну шайбу (6:5), підопічні Дениса Булгакова перемогли і у Вінниці.

Зрозуміло, «Леви» не мають нічого проти, аби ця традиція, коли вони перемагають «Гайдамак», збереглася й надалі. Навіть, коли вони знову у гостях виграють з мінімальним рахунком. Для них головне, щоб це сталося в основний час. Але так само можна не сумніватися, що вінничани горять бажанням перервати неприємну для себе серію поразок від «Левів». Тому сьогодні глядачі, які заповнять трибуни Льодового клубу, напевне стануть свідками безкомпромісного та цікавого поєдинку. А чим він закінчиться, стане відомо в районі дев’ятої години вечора. Це за умови, що не буде овертайму та післяматчевих булітів.

zik.ua











Команда

97 Дмитро Попереджай


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->