Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Денис Булгаков: У нас завдання брати очки в усіх матчах

18.12.2011

Головний тренер львівських «Левів» Денис Булгаков розповів про хід підготовки команди до другої половини регулярної першості Професійної хокейної ліги України.

– Настрій у нас хороший, робочий. Хлопці трішки відпочили, з’їздили додому, побули в колі своїх родин. Думаю, це пішло їм на користь, перш за все в психологічному плані. Ми зібрались 7-го грудня в першій половині дня, а вже по обіді провели вечірнє тренування. Декілька днів працювали в одноразовому режимі, а з 12-го числа почали тренуватися вже двічі на день. Зранку ділили гравців на дві групи і поперемінно працювали на льоду та в тренажерному залі, а ввечері загальне заняття на льоді. Тренувальний процес проходить в звичному ритмі, награємо деякі комбінації, шукаємо нових гравців. З деякими хлопцями довелося розпрощатись.

– Ви, як тренер, вважаєте, ще є багато проблемних позицій?

– Знаєте, я не хотів би про це говорити, та вони, на жаль, є. Хотілось би задню лінію трішки підсилити. Лінія нападу мені подобається більше. Ми шукаємо можливості когось підписати і якщо знаходимо спільну мову з тим чи іншим гравцем, то ми його переглядаємо. От і зараз заключили контракти з двома гравцями – захисником Віталієм Куликовим та нападником Степаном Пономарьовим. Вважаю, що для нас це серйозне підкріплення і я покладаю на цих хлопців великі надії.

– В останніх двох іграх «Леви» поступилися і ваші переслідувачі – «Харківські Акули» та «Компаньон-Нафтогаз» – помітно скоротили відставання і тепер практично наступають вам на п’яти?

– Так ми могли зробити хороший відрив у очках і це було б для нас дуже добре, але вийшло так як вийшло. Відмовити у бажанні виграти я жодному з своїх гравців не можу, всі дуже старалися і віддавали в іграх всі сили. Але одного бажання, мабуть, не вистачає.

– Першим серйозним іспитом для вашої команди в другій частині регулярної першості буде гостьова гра з «Беркутом»…

– Спочатку, 21-го грудня, ми зіграємо з «Білим Барсом», а вже після цього, 23-го числа, зустрінемося з «Беркутом». Обидва поєдинки пройду у Броварах. Що ж до «Беркута», то останні три гри ми їм поступились. Але бажання та самовіддача у хлопців були і ми програли в запеклій боротьбі. Навіть в останній зустрічі, яка закінчилася з рахунком 0:4, після двох періодів були лише 0:1. Це вже в останній 20-хвилинці, коли всі побіли відігруватися, вони нам закинули ще три шайби. В тих іграх ми створювали моменти, але погано зіграли в захисті, за що й були покарані. Цього разу також буде не просто. Ми ж проведемо гру на виїзді, а їхній майданчик має більші розміри, ніж наш – це також має велике значення. Але готуємось ми не лише на «Беркут», а на кожен матч і який суперник, це не важливо. У нас завдання брати очки в усіх матчах і посісти четверте місце.

– «Леви» за цей період не провели жодного спарингу. Це може вплинути на ігри з «Білим Барсом» та «Беркутом»?

– Думаю, що так. Тренування тренуваннями, а ігрова практика – це важливо. Ми пробували домовитись з іншими командами, з Польщі та Білорусі, щоб провести хоча б одну товариську гру, та з цього нічого не вийшло.

Прес-служба ХК «Леви».












Команда

91 Антон Черня


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->