Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Владислав Єршов: «Новостворені ланки нападаючих гратимуть більш ефективно»

31.01.2012

Головний тренер «Левів» Вячеслав Єршов прокоментував гру своїх підопічних у матчі 35-го туру Регулярної першості Професіональної хокейної ліги України з «Вінницькими Гайдамаками», в якому львів’яни отримали вольову перемогу з рахунком 4:1.

«Ми налаштовувалися лише на перемогу. Однак перший період відіграли зовсім не так, як хотіли. Проблеми в нападі у стартовій 20-хвилинці в значній мірі пояснюються тим, що саме перед цим матчем ми повністю «перекроїли» всі трійки нападаючих. На цей крок ми пішли з двох причин. Перша – на розкатці отримав травму наш капітан Дмитро Гнітько. А друга – проаналізувавши останні чотири поєдинки, ми вирішили створити нові сполучення гравців передньої лінії. Я переконаний, що вони гратимь більш ефективно. Але для цього потрібен певний час. Саме тому в першому періоді у нас мало що виходило в атаці. Однак, я маю серйозні претензії до захисників, які надто багато припускалися помилок. Зрештою недисциплінована гра в обороні призвела до того, що суперник закинув зовсім не обов’язкову шайбу і на першу перерву ми пішли за рахунку 0:1.

В перерві ми внесли деякі корективи у гру, а також пояснили хлопцям, що хоча «Гайдамаки» й аутсайдер першості, на одному ковзані, як то кажуть, їх не обіграєш. Тому попросили додати в швидкості і агресії. Добре, що вони нас почули і ви самі бачили, що в другому та третьому періодах ми практично не випускали їх із зони. Моментів у нас було достатньо, але знову виникли проблеми з реалізацією. Так, не буду сперечатися, дуже добре зіграв воротар суперника. Десь хлопцям не вистачає впевненості у собі – це проблеми психологічного плану і ми над ними працюємо. Однак чимало моментів ми змарнували і через нехватку майстерності у наших хокеїстів. Значить будемо більше працювати на тренуваннях над завершенням атаки – іншого виходу в подібній ситуації немає. От дивіться, на останніх тренуваннях ми багато уваги приділяли грі на добиванні шайби. І вже сьогодні ми побачили результат нашої роботи. Три з чотирьох шайб ми забили саме завдяки вдалим діям на добиванні. Так що потенціал у команди є – головне, правильно його використовувати. Тоді буде і результат, а з ним у гравців з’явиться і віра в себе, в те, що нам до снаги обіграти будь-якого суперника.

У четвер на нас чекає дуже важка гра з «Донбасом». Але в нас така зараз ситуація, що нам потрібно на кожну гру виходити, як на останній і вирішальний бій. Тому будемо готуватися самим серйозним чином і будемо налаштовувати команду не лише гідно зіграти з чемпіоном, а й досягти позитивного результату. Ми минулого тижня грали з «Донбасом» у Донецьку і якби не низка помилок у першому періоді, то цілком могли відібрати очки. Що ж, спробуємо зробити це вдома. І дуже сподіваюся, що вболівальники нам в цьому допоможуть», – сказав Владислав Вячеславович.

Прес-служба ХК «Леви».












Команда

19 Олег Середа


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->