Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Нападник «Левів» Олександр Хміль після перелому ноги приступив до тренувань

09.02.2012

Нападник «Левів» Олександр Хміль, який отримав серйозну травму ноги (перелом малогомілкової кістки) в матчі з київським «Соколом» наприкінці минулого року, приступив до тренувань за індивідуальним графіком. Про це прес-службі клубу розповів сам гравець.

За словами Сашка, без фізичних навантажень він залишався лише кілька днів після того злощасного зіткнення із захисником «Сокола» Костянтином Рябенком. Навіть з гіпсом хокеїст відвідував тренажерний зал. Коли ж рентген засвідчив, що кістка зрослалася, до занять у залі додалися процедури реабілітації. А з минулого понеділка 47-ий номер «Левів» вперше вийшов на лід. Щоправда, наразі він лише катається, аби ноги потроху звикали до льоду. А от в загальній групі працювати лікарі ще не дозволяють.

«Зранку, після сніданку, я направляюсь у поліклініку, де проходжу курс процедур фізіотерапії. А по обіді проводжу комбіноване тренування: катаюся на льоді та працюю зі штангою і на тренажерах у залі. Щодо настрою, то він у мене нормальний, як то кажуть, робочий. Звісно, мені дуже прикро, що не можу допомогти партнерам по команді в іграх Професіональної хокейної ліги. Та й просто неймовірно скучив за хокеєм. Адже без цієї гри я не уявляю свого життя. Але нічого, до травм потрібно ставитися по-фолософськи і сприймати їх, як частину роботи хокеїста. Адже хокей – контактна гра і без зіткнень, ушкоджень в ній обійтися не можливо. Зрозуміло, спеціально ніхто травми не отримує. Але вже коли вони трапляються, то потрібно зробити все, аби якомога швидше, а головне, повністю вилікуватися і знову зайнятися улюбленим заняттям», – розмірковує Сашко.

Втім, серед «Левів» наразі травмований не лише один Хміль. На одному з останніх тренувань американський кіпер нашої команди Раян Донован відбив «бліном» потужний кидок когось з партнерів, але шайба неймовірним чином залетіла під щиток і серйозно травмувала середній палець правої руки. Рентген показав подвійне ушкодження – і перелом, і тріщина. Тож довелося накладати гіпс. Втім, Раян ні на день не припиняв тренування, займаючись за індивідуальним графіком як в тренажерному залі, так і на льоду.

У лазареті «Левів» також двоє молодіих нападників нападників – 18-річні Владислав Курський та Валенин Микитенко. В обох ушкоджено плече. Останній наразі закачує м’язи верхнього плечевого поясу у тренажерному залі та самостійно катається на льоду. Що ж до Курського, то за два дні, тобто з суботи, він поновить тренування у загальній групі.

Прес-служба ХК «Леви» (Львів).












Команда

15 Олександр Боєвих


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->