Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Степан Пономарьов: «Ми працюємо і вже дивимося в майбутнє, в наступний сезон»

18.02.2012

Білоруський центрфорвард львівських «Левів» Степан Пономарьов прокоментував гру своєї команди у матчі проти київського «Беркута» в рамках 39-го туру регулярної першості Професіональної хокейної ліги України.

– Гра була досить непроста. Дали фору супернику в три шайби. З такою командою, як «Беркут», подібний розрив відіграти не так просто. Але все одно ми старалися, грали до кінця, незважаючи на рахунок. Видно було, що руки не опускали хлопці. Нам десь не вистачає майстерності та холоднокровності, від цього і помилки, і пропущені голи.

– Чого не вистачає «Левам» для того, щоб потрапити в плей-офф?

– Дуже коротка лавка. Не буду про себе говорити, але багато хлопців грають практично через зміну: у більшості, в меншості, в рівних складах. Неможливо, граючи в такому ритмі, добре себе відчувати і викладатися на 100% – надовго не вистачить. Період, максимум два, так зіграти можна, але на три, звичайно, не вистачить сил. Дуже багато нюансів. Тільки перший рік команда існує. Нікуди не дінешся від цього. Ми працюємо і вже дивимося в майбутнє, в наступний сезон. Зараз граємо, намагаємося отримувати задоволення від гри, не опускаємо руки.

– Які контури наступного сезону? Як налаштовує керівництво? Про що говорить адміністрація з хокеїстами?

– Я не можу всіх планів розкривати. У першу чергу все залежить від матеріальної бази. Покращиться вона – покращиться і все інше. Я думаю, все піде саме від цього.

– Як хокеїсти «Левів» себе почувають у матеріальному плані?

– Нормально. Зарплата вчасно сплачується. Те, що обіцяно було в плані зарплати і преміальних за перемогу – все виплачується. Є ще нюанси: загальна підготовка, амуніція, спортивне харчування та купа всього, але це відразу не робиться. Для цього треба час і треба грамотних людей. Керівництво веде роботу, і я думаю, що на наступний сезон буде веселіше.

«Левів» чекає боротьба за 5–8 місця. Яку мотивацію хокеїсти будуть шукати для себе?

– Нічого не знаю про це, якщо чесно. Просто скажу зі свого досвіду – це безглузда витрата грошей. За нижні місця грати – безглуздо. Навіщо це бідній Вінниці, яка мучиться весь сезон?! Або «Білому Барсу», у якого теж не все добре?! Я думаю, що і в Харкові, якщо вони планують залишати на наступний рік команду, не особливо хочуть гроші витрачати на цю серію. Я не бачу в плей-офф за 5–8 місця ніякого сенсу, а я вже 27 років в хокеї, і повірте – це просто гра без стимулу, гра ні за що. Чесно, мені теж не хочеться грати. Я не бачу ніякого стимулу для себе.

– На початку сезону «Леви» були на 4-му місці, але потім пішов спад, як Ви думаєте, з чим це пов'язано?

– Я не знаю, як там склалися обставини. Я тоді новою людиною був в команді. Мабуть, пішов спад, який буває у команд. Він припав на той момент. Потім дуже довго з піке виходили, втратили багато очок, яких зараз сильно не вистачає, щоб був стимул поборотися за четвірку. Там загубили 6–7 очок, які зараз як раз давали б нам можливість поборотися в останніх іграх, на щось сподіватися. Що було, те було, потрібно дивитися в майбутнє.

Головний тренер львівських «Левів» В’ячеслав Єршов прокоментував гру своїх підопічних у вчорашньому матчі в Броварах з київським «Беркутом». Про це повідомляє прес-служба столичного клубу.

– Двояке враження від гри. Явно був провалений перший період через вилучення. А так у мене претензій до хлопців немає. Билися до кінця. Показали непогану гру в двох періодах. Найголовніше – руки не опустили і билися до кінця.

– В обох команд у цій грі було дуже багато вилучень, як Ви це прокоментуєте?

Дається взнаки нестача майстерності, хокеїсти частенько не допрацьовують ногами. Це не тільки в нашій грі така проблема. Сьогодні у нас було багато вилучень, а вчора – у «Сокола». Це біда всього нашого хокею: або не допрацьовуємо ногами, або чіпляємо суперника – і багато бруду, звичайно.

– Як ви думаєте, чи варто проводити серію плей-оф за 5–8 місця?

– Це питання краще задати керівництву клубу. Моя особиста думка – не варто.

– Це була Ваша остання гра в Києві. Можете підбити підсумок сезону?

– Поки рано підбивати підсумки. У нас ще три гри. Ми будемо боротися і намагатися вигравати і у «Сокола», і у «Компаньона», і у Вінниці. У нас йде підготовка до наступного сезону. Ми руки не опускаємо. Будемо битися, це я вам точно обіцяю.

Прес-служба ХК «Беркут» (Київ).












Команда

30 Владислав Вязовов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->