Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Михайло Чіканцев: У «малому» плей-оф грати не хотіли

28.02.2012

Львівські хокейні «Леви» гратимуть у плей-оф за 5 місце. Утім, львівський клуб не горів бажанням грати у турнірі, де вище п’ятого місця стрибнути точно не зможе. Про це та інше розповів спортивний директор клубу Михайло Чіканцев.

«Малий» плей – це не рішення ПХЛ, а рішення засновників ліги, – говорить пан Михайло. – За нього голосували представники команд, які в ньому не гратимуть. Команди-лідери нашого чемпіонату, окрім «Беркуту», проголосували за дотримання регламенту. «Леви» та «Харківські Акули» проголосували проти такого рішення, «Вінницькі Гайдамаки» утрималися, а «Білий Барс» з Броварів висловив своє бажання грати у плей-оф за 5-е місце. Деякі клуби своїм рішеннм хотіли сказати, що змінювати регламент під час сезону буде неправильно.Утім, після двох стартових турів чемпіонату був змінений регламент. Спочатку планулося, що у плей-оф гратимуть усі команди, а уже потім змінили на те, що за чемпіонство матимуть змогу поборотися лише чотири кращі колективи за підсумками регулярного чемпіонату. У нас усе тільки будується, помилки є і будуть, однак хочеться сподіватися, що їх буде мінімум.

Чи можливий варіант, що на старт малого плей-оф вийдуть не усі колективи?

Регламентом передбачені санкції, якщо команда не дотримується вимог. Оскільки так вирішили, ми повинні дотримуватися регламенту.

Для «Левів» ці матчі, мабуть, лише фінансові витрати.

(Сміється). Згоден. Ми змушені доводити те, що невипадково зайняли п’яте місце. Що зробимо? Будемо грати.

Чи може вплинути на якість матчів невмотивованість гравців?

Важко відповісти. Це покажуть тільки майбутні матчі. Можу вас запевнити у тому, що ми зробимо усе можливе, аби на ці матчі наші хлопці вийшли максимально налаштованими. Окрім цього, кожен гравець захоче наприкінці сезону максимально себе проявити, щоб отримати певні бонуси, скажімо, продовження контраку у нашому клубі.

Зі скількох матчів складатиметься одне протистояння у серії малого плей-оф та коли пройдуть ці матчі?

Серія одного протистояння буде складатися з двох матчів – вдома та на виїзді. Матч за 3-те місце «малого» плей-оф проводитися не буде. Вище буде та команда, яка в регулярному чемпіонаті посіла вищу сходинку. Розпочнеться плей-оф за 5-е місце 2 березня. 

І на останок, яким може бути розіграш Кубка ПХЛ?

Наразі ситуація ще не повністю зрозуміла. Є варіант, що команда, яка посіла п’яте місце, має можливість грати у турнірі. Нижчі команди відповідно у ньому не гратимуть. Як на мене це неправильно, адже в Кубку потрібно щоб грали команди, які є засновниками ліги. Була пропозиція, щоб запросити для участі у цьому кубку три зарубіжні клуби. Я вважаю, що в Кубку Ліги повинні грати українські команди. Якщо хтось відмовиться від цих змагань, то можна говорити про те, аби когось запрошувати. У нас грає багато легіонерів. Їх цілком достатньо, аби підняти рівень нашого хокею. Утім, з кубковими змаганнями ще нічого невідомо. А дати їх проведення – кінець серпня – початок вересня.

vgolos.com.ua












Команда

22 Олександр Порупа


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->