Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сергій Горєлов: «Ми зобов'язані були потрапляти в плей-оф»

02.03.2012

Російський воротар «Левів» Сергій Горєлов дав оцінку рівню української ПХЛ, поділився враженнями від гри за львівську команду та розповів про своє життя в Україні.

«В Україні хокей досить хорошого рівня. У Лізі грають хокеїсти з досвідом гри в НХЛ і КХЛ, не мало легіонерів приїхало. Думаю, що багато команд не загубилися б у російській ВХЛ. У перший рік існування ПХЛ, Ліга організувала «Матч зірок», з'явився свій хокейний канал, будують нові палаци, йде розвиток хокею в країні. Якщо так буде продовжуватися і всі будуть націлені на побудову сильної ліги, то через пару років ПХЛ має всі шанси стати сильною і добре відомої Лігою.

Як воротар відзначу, що в ПХЛ є чимало сильних нападаючих. Когось одного складно виділити, та й не хотілося б когось виділяти, щоб інших не образити. В «Соколі», наприклад, грають такі досвідчені нападники, як Ніколішин, Косянчук, Шахрайчук. Це нападники, які поодинці можуть вирішити результат матчу. Взагалі, майже в кожній команді є сильні гравці.

Мені подобається грати в Україні. Подобається Львів, подобається команда «Левів» за яку я граю. Керівництво клубу робить багато для нашої команди, за що їм спасибі. На жаль, у нас не вийшло виконати завдання – потрапити в плей офф, але це хокей… Прикро, що не вийшли в плей-оф, бо мали для цього хороші шанси. Ми знаходилися на четвертому місці, але, на жаль, не втрималися в зоні плей-оф. У команди був спад, а десь нам просто не щастило. От і вийшло, що втратили багато очок і «Компаньон» нас обійшов. Хоча, я вважаю, що ми зобов'язані були потрапляти в плей-оф.

А зараз у нас завдання – добре завершити цей сезон. Кожен повинен зробити все, щоб допомогти команді відстояти п’яте місце, яке ми зайняли у регулярній першості. А влітку, у червні–липні, я планую поїхати до Фінляндії, в тренувальний табір воротарів, до дуже хорошого фінського тренера. Буду підвищувати свою майстерність», – розповів Сергій.












Команда

35 Данило Алексейчук


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->