Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви перемагають Білий Барс.

15.10.2012

Після того, як Білий Барс обіграв Донбас-2, підопічні Костянтина Буценка повірили у свої сили і зрозуміли, що грати проти будь-якого суперника можна і потрібно. Гравці гостей прибули у Новояворівськ в хорошому бойовому дусі. Що стосується господарів, то у звітній зустрічі дебютував латвійський нападник Сергєй Пєчура, а також повернувся після травми на лід Антон Буточнов.
Як і очікувалося багатьма, Леви з перших хвилин кинулися в атаку, отримали чисельну перевагу і створили біля воріт Олександра Котова декілька небезпечних моментів. Остудило атакуючий запал господарів чотирихвилинне видалення Владислава Курського. Хоча небезпечних моментів гості і не створили за свою досить велику перевагу, але гру від своїх воріт відкинули. Леви прогнозовано в першому періоді володіли перевагою, але підопічні Буценка вистояли.
У другому періоді малюнок гри не змінився червоно-чорні атакували, а білі захищалися. Відмінностей від першого періоду було декілька. Перше і головне - Леви закинули дві шайби. Варто відзначити, що обидві шайби господарі закинули у більшості. Першу шайбу, на радість уболівальників, організувала перша п'ятірка господарів. Закинув Поправка, асистенти Дмитро Гнітько та Олексій Денискін. А на дванадцятій хвилині Александр Плющєв закинув свою шайбу, до речі, Александр закидає вже в другому матчі поспіль, по всій видимості, російський легіонер Левів знаходить свою гру. Після другого періоду рахунок 2-0 на користь господарів.
У третьому періоді Леви підтвердили свою перевагу в цьому поєдинку: ще три шайба залетіли у ворота Котова. В самому дебюті періоду Дмітрій Расторгуєв закинув свою шайбу, а після цього дубль оформив капітан галичан - Дмитро Гнітько. Підсумковий рахунок 5-0. Подивимося, чи будуть якісь аргументи у колективу з Білої Церкви у другому матчі, який пройде післязавтра у Новояворівську.












Команда

31 Микита Пеленський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->