Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Українці поступились Данії у першому матчі відбору.

08.02.2013

Нарешті вболівальники збірної України дочекалися старту нашої команди на одному з найважливіших турнірів в цьому році - кваліфікації до Олімпіади в Сочі 2014 року.

Нагадаємо, що з чотирьох учасників цього турніру, яке приймає невеличке містечко Воєнс, лише одна команда отримає путівку на Олімпіаду в Сочі. Перед стартом цієї кваліфікації команда Олександра Куликова не дорахувалася кількох гравців, які з різних причин не змогли допомогти збірній на цьому важливому турнірі. Але тим не менше наші хлопці вже у першому матчі з господарями турніру були налаштовані на перемогу.

Старт поєдинку зі збірною Данії пройшов за певної переваги українців, які за рахунок пресингу в чужій зоні намагалися нав’язати боротьбу супернику. В одній з атак нашої команди Андрій Міхнов викотившись з –за воріт голкіпера «Норфолка» Фредеріка Андерсена, ледь не відкрив рахунок у матчі , але український велетень не зумів переграти голкіпера данців у ближньому бою.

Данці відповіли своїм моментом, і лише стійка воріт Напненка врятувала нашу команду від пропущеної шайби. Відзначимо в першому періоді наша команда мала певну перевагу по кидках, але ці кидки нажаль так і не досягли цілі. А збірна Данїі таки відкрила рахунок в матчі. Метушня біля наших воріт, завершилась тим , що Фредерік Шторм зумів таки з другої спроби переграти Євгена Напненка, при цьому арбітрам знадобився відео повтор для того розібратися в цьому епізоді. Євген забігаючи наперед, надійно відіграв у цьому матчі, не раз виручаючи нашу команду.

Другий період розпочався з атаки українців: Максим Квітченко накидав шайбу на п’ятак воріт Андерсена, проте партнери Максима не зрозуміли задум свого партнера. А данці граючи у більшості подвоїли власну перевагу. Це Мортен Грін проштовхнув шайбу у ворота нашої збірної. Гольову передачу у цьому епізоді віддав автор першої шайби, Фредерік Шторм.

Максим Квітченко продовжував марнувати свої моменти. Представник ударної ланки втратив просто шикарний шанс щоб скоротити рахунок у матчі. Представник «Донбасу» не зумів підняти шайбу, і голкіпер данців щитками зумів відбити цей кидок.

В другй половині 2-го періоду Україна мала непогані шанси щоб таки закинути шайбу ,двічі граючи у більшості. Але Олександр Побєдоносцев так і не зумів закинути шайбу, при цьому Олександр декілька разів небезпечно кидав від синьої лінії.

Третій період наша команда розпочала у меншості. Матч-штраф отримав Олег Шафаренко, і команда Куликова 5 хвилин змушена була грати у меншості. І головному тренеру нашої команди довелося також перебудовувати ударну ланку нашої команди.

Незважаючи на всі старання нашої команди рахунок у матчі так і не змінився. Олександр Торяник мав всі шанси бодай скоротити рахунок, однак стійка воріт Андерсена, врятувала ворота Данії від пропущеної шайби.

Таким чином збірна Данії отримала три очки і тепер разом зі словенцями вони є лідерами нашої групи. Тепер на команду Олександра Куликова чекає двобій із білорусами, який відбудеться у п’ятницю о 18:00. Пряма трансляція на каналі Хокей.

Данія – Україна – 2:0 (1:0; 1:0; 0:0)
7 лютого 2013 року, 21:00. «СЕ Арена», 4121 глядачів.
Судді: В. Балушка (Словаччина), Д. Стрікер (Швейцарія), Т. Пешек (Чехія), Е. Юлентюйнен (Швеція)

Данія: Андерсен. С. Лассен – Д. Нільсен, Й.Б. Йенсен – Херсбі, Бьодкер – М.Б. Крістенсен, Р. Нільсен. М.Л. Крістенсен – Грін – Мадсен, Хардт – Якобсен – Н. Йенсен, Сторм – Й. Йенсен – Бйорксранд, Поульсен – Дреслер – Старков, Л. Лассен.

Україна: Напненко. Побєдоносцев – Люткевич; Полоницький – Наваренко, Кугут – Петрухно, Ладигін – Алексюк. Квітченко – Шафаренко – Тимченко, Міхнов – Бондарєв – Торяник, Німенко – Черненко – Благий, Караульщук – Гніденко – Рамазанов.
Голи: 1:0. Сторм (Мадсен, Й. Йенсен, 15:15), 2:0. Грін (Сторм, Мадсен, 25:00)

Вже у першому матчі турніру відбулася перша несподіванка. Команда Словенії переграла головного фаворита змагань збірну Білорусі. Перший період не подарував вболівальникам жодного небезпечного моменту, проте шайба одного разу побувала у воротах Коваля.

Білорусь – Словенія – 2:4 (0:1; 2:1; 0:2)
7 лютого 2013 року, 17:00. «СЕ Арена», 408 глядачів.
Судді: У. Лютке (Норвегія), Ш. Воршоу (США), Р. Аасум (Норвегія), Й. Раймер (Данія)

Голи: 0:1. Урбас (Д. Родман. Краньц, 16:30 – більш.), 0:2. Саболіч (Тічар, Йєгліч, 21:40 – білш.), 1:2. Кулаков (Денисов, Угаров, 28:45 – більш.), 2:2. Степанов (29:45), 2:3. Разінгар (42:06 – штрафний кидок), 2:4. Д. Родман (Урбас, М. Родман, 50:24).

Воротарі: Коваль – Крістан

Андрій Марич, спеціально для сайту «Левів»











Команда

1 Іван Александров


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->