Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Кваліфікація на Олімпіаду-2014. День другий. Поразка українців.

10.02.2013

Матч з білорусами для українців був останнім шансом щоб зачепитися за єдину путівку на Олімпіаду. Після поразок від Данії і Словенії, команди Олександра Куликова і Андрія Скабелки мали набирати очки щоб зберігати шанси на перемогу в турнірі.

В українців перед матчем були певні кадрові проблеми, оскільки в попередньому матчі з данцями , Олег Шафаренко заробив матч-штраф, тому Олександру Куликову довелось шукати партнера по ланці для Олега Тимченка та Максима Квітченка.

Відзначимо, що ланка Олега Тимченка виконувала роль другої, і в цю ланку тренер нашої збірної відрядив Артема Гніденка, який крім цього мав відпрацювати зміну ще і у 4-й ланці.

На старті поєдинку білоруси одразу взялися за справу: вони заволоділи ініціативою і перевели гру в зону нашої збірної, і не дивно що саме вони і відкрили рахунок у матчі. Красиву комбінацію партнерів завершив Філічкін. Захисник «Гомеля» завдав гарматного кидка у ближній кут воріт Напненка.

Проте українці після пропущеної шайби намагалися перевести гру в зону суперника. Гравці «синьо-жовтої» збірної намагалися кидати з будь-яких позицій, проте чогось небезпечного створити нашим хлопцям у першому періоді так і не вдалося. Запам’ятався кидок Сергія Чрненка, проте Коваль зумів ліквідувати загрозу біля власних воріт.

Другий період розпочався з вилучення у складі білорусів: Демагін отримав дві хвилини штрафу, однак граючи у більшості українці так і не змогли створити чогось небезпечного біля воріт Коваля. А білоруси натомість подвоїли власну перевагу: Денісов кинув від синьої лінії, шайба відлетіла від лицевого борту, і Кольцов переправив шайбу з п’ятака у ворота Євгена Напненка. А через дві хвилини хороший кидок вдався Степанову - його кистьовий кидок застав «зненацька» кіпера «Донбасу -2».

В українців у другій 20-ти хвилинці запам’ятався момент у Максима Квітченка, але нападник «Донбасу», перебуваючи один перед воротами Ковался розгубився, і як наслідок момент для кидку було втрачено.

У третьому періоді українці мали велике бажання нарешті закинути першу шайбу на турнірі. Однак спочатку Рамазанов не зумів проштовхнути шайбу у ворота білорусів, а потім вже Міхнов втратив хороший момент щоб засмутити Коваля.
Білоруси скористалися помилками оборони нашої збірної і довели рахунок до розгромного. Свої шайби закинули Калюжний, Сенькевич і Мелєшко.

Отже, Україна у другому матчі поспіль не зуміла закинути шайбу у ворота суперника. Без закинутих шайб неможливо вигравати матчі, тому маючи день відпочинку наша збірна має попрацювати над реалізацією моментів. Зазначимо, що українці в другому матчі теж не вразили на точці для вкидання.

При загалом хорошій грі, українці розгромно програли, але не варто розчаровуватись, оскільки перед стартом турніру, Україну ніхто і не вважав серйозним претендентом на те щоб отримати путівку на Олімпіаду.

Підопічні ж Андрія Скабелки продовжують боротьбу за єдину путівку на Олімпіаду. На Україну тепер чекає матч зі словенцями. Матч відбудеться у неділю о 15:00. Пряма трансляція на Каналі Хокей.

Білорусь – Україна – 6:0 (1:0; 2:0; 3:0)
8 лютого 2013 року, 18:00. «СЕ Арена», 450 глядачів
Судді: В. Балушка (Словаччина), Ш. Воршоу (США), Т. Пешек (Чехія), І. Кіілунен (Фінляндія)

Білорусь: Коваль. Денисов – Черноок, Горошко – Філічкін, Казнадєй – Стасенко. Дємагін – Калюжний – Угаров, Кулаков – Кітаров – Мелешко, Кольцов – Стась – Степанов, Міхальов – Дрозд – Стефанович, Сенькевич.

Україна: Напненко. Наваренко – Полоницький, Люткевич – Побєдоносцев, Кугут – Петрухно, Алексюк – Ладигін. Міхнов – Бондарєв – Торяник, Квітченко – Гніденко – Тимченко, Благий – Черненко – Німенко, Рамазанов, Караульщук.

Голи: 1:0. Філічкін (Угаров, Кітаров, 1:25), 2:0. Кольцов (Степанов, Денисов, 29:59), 3:0. Степанов (Денисов, Черноок, 31:33), 4:0. Калюжний (Угаров, 54:06), 5:0. Сенькевич (Степанов, Філічкін, 54:40), 6:0. Мелешко (Кулаков, Кітаров, 56:08 – більш.).

Штраф: 6 – 8

Кидки: 45 – 32

Андрій Марич, спеціально для сайту «Левів»











Команда

30 Владислав Вязовов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->