Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Сокіл» залишив «Левів» «на щиті».

14.02.2013

Останній домашній матч регулярного сезону у Новояворівську викликав неабиякий інтерес у вболівальників. Глядачі після паузи , яка була викликана матчами збірної на передолімпійському фінальному турнірі у Данії, сподівалися побачити хороший хокей і перемогу улюбленої команди. 

Зазначимо, що не змогли прийняти участь у матчі з киянами через ушкодження Роман Щербатюк та Дмитро Осіпов. І в стартовій п’ятірці ми вперше побачили пару захисників : Куліков-Шарапов. 

Місце у воротах киян зайняв словенець Андрей Хочевар, а у «Левів» – Андрій Безхлібний. 

В першій же атаці «Леви» отримали шанс закинути шайбу у більшості, проте справа до особливо небезпечних моментів у цій більшості практично не доходила. Взагалі стартовий відрізок періоду пройшов за певної переваги «червоно-чорних».

Варто особливо виділити кидки Олексія Деніскіна від синьої лінії, проте Андрій Хочевар вдало грав на «останньому рубежі» гостей. 

Друга половина періоду пройшла вже за переваги «соколят», які мали непогані шанси щоб закинути шайбу. Особливо виділялась ланка Сергія Черненка , яка в основному і створювала небезпечні моменти біля воріт Безхлібного. Хороші моменти щоб закинути шайбу також втратили Самойленко та Петранговський. 

Другий період виявився результативним. Команда Олександра Годинюка заволоділа ініціативою, і втілила власну перевагу у закинуті шайби. Спочатку настирний Олександр Матвійчук переграв Безхлібного, асистентом в цій закинутій шайбі виступив Юрій Петранговський. 

А на 29-й хвилині матчу вже Тезіков вміло реалізував зусилля партнерів, коли команда гостей грала у більшості. Лише після другої пропущеної шайби «Леви» почали створювати небезпечні моменти біля воріт Хочевара. Але ні кидки від синьої лінії Громова, Деніскіна, ні кистьові кидки Гнитька, Пономарьова, Кіріченка так нажаль і не досягли цілі. 

У третьому періоді «Леви» намагалися нарешті засмутити непробивного Хочевара, однак голкіпер у цей вечір так і не дозволив нікому з галичан закинути бодай однієї шайби. 

В кінці періоду «Леви» зняли з воріт Безхлібного, однак навіть це не допомогло червоно-чорним закинути. Таким чином Андрій Хочевар відстояв матч на нуль, а його команда набрала три очки. Тепер кияни мають у своєму активі 53 очки, у «Левів» так і залишилось 39 балів, правда команда Михайла Чіканцева зіграла на один матч менше. 

Свій наступний матч «Леви» проведуть у суботу 16 лютого у Харкові , з місцевим «Динамо». 

«Леви» (Львів) - «Сокіл» (Київ) 0:2 (0:0; 0:2; 0:0)
13.02.13. 33-й тур ПХЛ. Регулярна першість. Новояворівськ. Льодова Арена. 19:00

Судді: О. Лускань, А. Перетятько, В. Качан.

Шайби: Матвійчук, Тезіков. 

Воротарі: Безхлібний – Хочевар 

Штраф: 18 - 8

Андрій Марич, спеціально для сайту «Левів»












Команда

61 Валентин Сірченко


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->