Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Леви» (Львів) – «Сокіл» (Київ)

27.02.2013

ПХЛ. «Леви» : « Сокіл». Анонс

«Леви» (Львів) – «Сокіл» (Київ)

28.02.13. ПХЛ. Група А. Кваліфікація плей-оф. Новояворівськ. 19:00
Судді: А.Севрук, О.Лускань, О. Серебряков, В. Мельничук.

Трансляція: http://hc.lviv.ua/

«Леви» після першого програного матчу в кваліфікації плей-оф, настроєні набрати очки в матчі із київським «Соколом».

Це напевно буде один із самих важливих матчів нашої команди в цьому сезоні. Все-таки в другому матчі кваліфікації потрібно набирати очки, оскільки на нашу команду чекають два не менш важких матчі на виїзді, де набрати очки буде вкрай складно А кожне очко є надзвичайно важливим.

Крім того саме «Сокіл» скоріш за все буде е нашим основним суперником за вихід в півфінал плей-оф, беручи до уваги те що в «Компаньйону» зараз а активі вже 6 очок. Тому для того щоб вирушити в київське турне в хорошому настрої, нашим хлопцям слід набирати очки у завтрашньому матчі із «соколятами».

Нещодавно суперники вже зустрічалися в рамках регулярного чемпіонату, тоді команда Михайла Чіканцева здобула «булітну» перемогу на столичній ковзанці «Атек». Перемогу нашій команді в тому матчі приніс буліт Віталія Кириченка.

Тепер суперники битимуться за очки, оскільки обидві команди до цього двічі поступилися «Компаньйону», який зараз і є лідером нашої підгрупи.
Зазначимо, що після тривалої перерви на лід має повернутися один із лідерів нашого колективу, Роман Щербатюк.

В попередньому матчі з «нафтогазівцями» саме через грубі помилки наших оборонців, «червоно-чорні» пропустили три шайби. Тому є великі сподівання що з виходом Романа гра в обороні покращиться.

Що стосується команди Олександра Годинюка, то кияни виглядають молодою і амбіційною командою, проте багато в чому результат цього протистояння буде залежати від гри досвічених гравців київського клубу. Особливо це стосується кіпера Андрея Хочевара, який є напевно є головною зіркою гостей. Це не дивно враховуючи не тільки виступи словенця в ПХЛ, а й беручи до уваги те що Андрей буде представляти свою збірну на Олімпіаді в Сочі.

Цікавим рішенням головного тренера киян в останніх матчах , було переведення Всеволода Толстушка в напад. Молодий українець був переведений в ланку досвічених Сергія Черненка та Сергія Харченка.

Не меншу небезпеку може створити біля наших воріт і настирний Олександр Матвійчук. Проте на перший план в таких матчах виходить ігрова дисципліна і реалізація власних моментів. В попередньому матчі з «Компаньйоном», у великій мірі через погану реалізацію «Леви» не змогли набрати бодай очко. Однак, у нашої команди було 2 дні для того щоб проаналізувати власні помилки і підготуватися до матчу із «соколятами».

ХК «Леви» запрошує усіх вболівальників клубу прийти і підтримати наш колектив у вирішальних матчах чемпіонату. Гравці «червоно-чорних» сподіваються на вашу підтримку, оскільки тільки завдяки вашій палкій підтримці у кожному матчі команда б’ється на льоду у прямому і переносному значенні.

Для тих хто не зможе прийти і підтримати «Левів», клуб організовує пряму відео-трансляцію на офіційному сайті. Зазначимо, що для тих вболівальників хто дивитиметься поєдинок на моніторах власних комп’ютерів чекає приємний сюрприз.

Андрій Марич, спеціально для сайту «Левів»











Команда

31 Микита Пеленський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->