Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Анонс матчу "Компаньон" - "Леви"

04.03.2013

04.03.13. Група А. Кваліфікація плей-оф. Київ. «АТЕК» 18:45

Судді: О. Глуховський, А. Кіча, О. Серебряков, О. Горбатюк

Трансляція: http://hckompanion.org.ua/index.php/ru/

Ось і настав для «Левів» вирішальний матч сезону. Після двох стартових поразок в матчах кваліфікації плей-оф, нашій команді відступати вже нікуди. «Червоно-чорні» вкрай невдало розпочали матчі другого етапу змагань, закинувши лише 1 шайбу у двох матчах. Проте, шанс виправити ситуацію у хлопців ще є.

Для цього потрібно перемагати «Компаньйон». Зробити це буде вкрай складно, але команда Олександра Сеуканда вигравши всі свої три матчі кваліфікації є лідерами нашої підгрупи. А це означає , що мотивація у киян практично відсутня, вони вже можуть готуватися до наступних поэдинків, оскільки гарантували собі місце у плей-оф.

Що стосується «Левів», то команда б’ється за честь клубу і вболівальників, тому є прекрасний шанс не тільки порадувати власних вболівальників перемогою, а заодно продовжити боротьбу за вихід в плей-оф.

Кияни виглядають міцною і організованою командою. Крім того саме кияни є для нас незручним суперником в цьому чемпіонаті. В 7-ми матчах цього сезону, наші хлопці здобули лише одну перемогу, і це було саме на арені «АТЕК».

Повертаючись до попереднього поєдинку між командами , який відбувся 26 лютого у Новояворівську, варто зазначити, що багато в чому через вдалу гру Сергія Зав’ялова, «Леви» так і не змогли набрати тоді бодай очко. Крім того просто чудово зіграв тоді Армандс Берзіньш з партнерами по ланці. У минулому матчі нашої групи у «київському дербі» «нафтогазівці» виявились сильнішими за «Сокіл», і тепер в активі «Сокола», головного нашого суперника вже 4 очки. Проте, команда Олександра Годинюка зіграла на матч більше за «Левів».

В команді із Києва і надалі в «лазареті» перебувають Андерсонс і Авєркін. В останніх матчах не грав досвічений Роман Малов. Але в киян є інші майстри , які готові показати свої найкращі якості. Це, стосується в першу чергу Берзіньша, Бризгалова та Шахрайчука.

Саме вони були помітними фігурами у тому переможному матчі в Новояворівську.

Незважаючи на силу суперника, «Леви» не збираються відступати, все-таки у команди є ще шанс поборотися за плей-оф. Після ушкодження повернувся на лід Роман Щербатюк. Роман має зміцнити оборонні редути нашої команди. А сама команда налаштована дати бій супернику і набрати надважливі три очки.

Одним словом, на глядачів чекає напружений і цікавий матч. Головне завдання для «Левів», нарешті знайти «ключі до воріт» Сергія Зав’ялова. Якщо «червоно-чорні» це зроблять, то можна сподіватися на підсумкову перемогу у матчі. А вболівальники клубу вірять в це, тепер справа за малим, щоб гравці це довели на арені «Атек».

Андрій Марич, спеціально для сайту ХК «Леви»












Команда

66 Михайло Чиканцев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->