Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

ПХЛ. «Cокіл» : «Леви». Анонс

06.03.2013

06.03.13. Група А. Кваліфікація плей-оф. Київ. «АТЕК» 18:45
Судді: А. Кіча, О. Глуховський, А. Гладченко, А. Корепанов

Після надважливої перемоги у попередньому матчі над столичним «Компаньйоном-Нафтогаз» на нашу команду чекає матч з іншою київською командою – «Соколом».

«Червоно-чорних» влаштує перемога лише в основний час, в той час як команді Олександра Годинюка достатньо навіть програти в овертаймі , для того щоб вийти у півфінал плей-оф. В активі «соколят» на даний момент - чотири очки, у «Левів» – 3 залікових бали.

Нагадаємо, що у матчі в Новояворівську «Леви» поступилась з рахунком 3:0. Не можна не відзначити, що тоді всі три шайби господарі льоду пропустили граючи у меншості, тому особливу увагу слід звернути саме на грі у нерівних складах. Адже саме цей компонент гри може стати вирішальним у такому важливому поєдинку.

Не менш важливим буде дуель кіперів обох команд. Особливо тут варто виділити кіпера «Сокола». Андрей Хочевар, який за словами тренерського штабу киян травмований, і невідомо чи він зможе прийняти участь у матчі. Хоча є певні сумніви стосовно цього. Є припущення , що кияни хочуть таким чином приспати пильність наших хлопців. Переконатися в цьому ми зможемо завтра о 18:45 на ковзанці «АТЕК». І якщо словенський кіпер все таки вийде на лід, на нас чекає протистояння двох голкіперів, які є гравцями своїх збірних.

А наш воротар Вадим Селіверстов в останніх матчах набрав хорошу форму, і не дивно , що саме Вадима вболівальники «червоно-чорних» визнали кращим «Левом» лютого.

Крім того партнери по команді можуть зробити подарунок Владиславу Курському, у вигляді перемоги над киянами. Владислав саме в день матчу святкує свій день народження.

Сподіваємось, що весь наш колектив проявить перш за все бійцівські якості і жагу до перемоги для того щоб вийти у півфінал плей-оф.
ХК «Леви» у свою чергу звертається до тих вболівальників «червоно-чорних», які знаходяться в Києві і хочуть підтримати наш клуб.
«Леви» запрошують на найважливіший матч сезону, з київським "Соколом". Приводьте знайомих та друзів, Львів'ян і нельвів'ян! Нам потрібна ваша підтримка! Саме з вашою допомогою ми зможемо вийти до наступного етапу змагань!

Чекаємо вболівальників у лівому секторі арени Атек! На правій стороні ковзанки будуть розташовані вболівальники "Сокола"!


Андрій Марич, для сайту ХК "Леви"











Команда

88 Карен Арустамов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->