Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сезон в ПХЛ стартує у вересні

17.07.2013

У Києві відбулися загальні збори клубів Професіональної хокейної ліги. Головували на зібранні президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін та голова наглядової ради ПХЛ Вадим Сисюк.

Київські «Компаньйон» та «Сокіл», вінницькі «Патріот» та «Гайдамаки», а також білоцерківський «Білий Барс» підтвердили свою участь у наступному чемпіонаті України з хокею. Турнір втретє проводитимуть під егідою ПХЛ.

Харківське «Динамо» з невідомих причин свого представника на загальні збори ліги не відправило. Втім, з харків'янами й надалі ведуть перемовини щодо участі динамівців у змаганнях. Так само поки що не визначилися зі своїм майбутнім в ПХЛі львівські «Леви». Своє остаточне рішення харків'яни та львів'яни мають повідомити протягом місяця.

Столичний «Беркут» був представлений на зустрічі, але від виступу в чемпіонаті України 2013/2014 офіційно відмовився.

Учасники загальних зборів ПХЛ прийняли відставку Юрія Загороднього, а виконувачем обов'язків генерального директора призначили Юрія Говоруху, який до сьогодні був керівником адміністративного департаменту ліги. Ім'я нового очільника ПХЛ стане відоме за місяць.

Потенційним дебютантом ПХЛ могла б стати команда з Івано-Франківська, але це питання поки залишається відкритим. Президент ФХУ Анатолій Брезвін повідомив, що дуже ймовірна поява хокейної команди у Луганську де у вересні закінчиться зведення льодової арени. Тамтешні ентузіасти хочуть створити клуб і заявити його в ПХЛ, якщо не цього то наступного року. Так само у вересні, за словами Брезвіна, мають завершити спорудження арен у Севастополі та Дружківці.

Третій чемпіонат ПХЛ попередньо повинен розпочатися о другій половині вересня. Більше деталей стане відомо 26-го липня, коли зустрінуться власники команд. За інформацією телеканалу Xsport перші особи клубів обговорюватимуть не тільки підготовку до найближчого чемпіонату, а й спілкуватимуться про перспективи ПХЛ на наступні роки.

Xsport











Команда

8 Микола Дворник


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->