Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Український хокей

У Донецьку відкрито льодовий спортивний комплекс "Алмаз"

30.12.2011

29 грудня 2011 року у Донецьку відкрили спортивнй комплекс "Алмаз".

Заступник Голови державної служби молоді і спорту України Вадим Сисюк, відкриваючи комплекс, зазначив, що це другий об’єкт на Донеччині, збудований за Державною цільовою програмою "Хокей України".

"Упевнений, що на цій чудовій льодовій арені вдасться виховати не одного олімпійського чемпіона, надихнути молодь, дітей до занять спортом, вони - наше майбутнє, за ними вибірздорової сім'ї і успішного завтрашнього дня" – наголосив заступник Голови Державної служби молоді та спорту.

Відкриття такого комплексу дозволить залучити дітей, що проживають у Будьонівському та Пролетарському районах міста, до занять хокеєм та фігурним катанням. Для цього вже виділено додаткові тренерські ставки і ведеться набір бажаючих займатися.

На урочистому відкритті були присутні також Донецький міський голова Олександр Лук'янченко, голови районних у місті Донецьку рад, керівники спортивних та будівельних організацій міста та області, заслужені працівники фізичної культури і спорту, призери і чемпіони Олімпійських ігор різних років.

У відкритті взяли участь вихованці спортивних шкіл та представники аматорських хокейних команд. У ході відкриття дітям було вручено символічний ключ від нової спортивної споруди та сертифікат на 50 тисяч гривень від міського голови на матеріально-технічне забезпечення нових відділень з хокею та фігурного катання.

Спортивна споруда "Алмаз" розташована у Пролетарському районі на вул. Щетініна, 1-д. Її будівництво було розпочато в грудні 2010 року.

Нагадуємо, в Донецькому регіоні діють такі льодові споруди: «Марабушта», «Городок», «Лідер», палац спорту «Дружба» - м. Донецьк;- "Айсберг" - м. Маріуполь;

Будівництво льодових споруд дістало певний резонанс у Донецькій області. Вже на 2012 рік хокейний клуб «Донбас» спільно з місцевою владою міста Красноармійськ плануютьбудівництво нової льодової арени. Міським виконкомом виділена ділянка землі і підведені всі комунікації (світло, газ, вода). Згідно із затвердженим планом льодова арена в Красноармійськубуде розрахована на 2100 глядачів. Вартість будівництва – 80 млн. гривень.

Здійснюється будівництво льодової ковзанки в місті Краматорську. Також заплановано будівництво льодових споруд зі штучним льодом в містах Артемівськ, Костянтинівка, Горлівка,Слов'янськ і Торез.












Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->