Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Хокейні статті

Закон про судовий збір в Україні (на правах реклами)

01.07.2010

В Україні всі відносини між громадянами мають сугубо правовий характер, а спірні питання між ними, або громадянином та країною вирішуються у ході судових процесів. По цій причині в країні існує і постійно покращується Закон о судовому зборі. Останні зміни в цей законопроєкт були внесені 3 вересня 2015 року.

Що ж таке судовий збір? У яких випадках і хто повинен його сплачувати? Законом України передбачається сплата судового збору у разі: винесення судом рішеннь, за видачу будь-яких документів та висновків, за подання до суду заяви або апеляційної скарги.

К платникам судового збору відносять як громадян України, так і іноземців стосовно которих було принято судове рішення, або які звернулися до суду на території країни. Всі ці тлумачення можно знайти у останній редакціі Закону
України прийнятого 19.09.2013 р. Також важливо відзначити, що розмір судового збору регулюється з увагою мінімальної заробітної плати в Україні.

Від обов`язкової сплати судового збору законом звільняються тільки позивачі у справах: про примосове стягнення аліментів, про стягнення забогрованності по заробітной платі, про відшкодування матеріальних збитків котрі виникли в результаті порушення кримінальної справи, інваліди ВВВ та багато груп громадян, котрі мають пільги. Не сплачують збір особи які потребують захисту країни (біженці та інші).

Нерезеденти країни сплачують судовий збір (по бажанню) у іностранній валюті або гривні. Громадяни України виконують оплату у національній валюті в безготівковій, або готівковій формі. Сплата збору може виконуватись як сразу всією сумою, так і в розстрочку (по рішенню суду). Одначе останній платіж позивник повинен виконати не пізніше приняття судом рішення по справі.

Громадяни України повинні знати, що при звертанні до суду до заяви (в багатьох випадках) додається квітанція по сплаті судового збору. Тобто частіше всьго без попередньої оплати вашою справою ніхто займатися не буде. Копії судових постанов також платні, за них стягується окрема сума коштів. При необхідності позивач повинен проінформувати суд, що йому потрібні копії постанови.

Всього Закон України про судовий збір складається із 10-и статей. Кожна стаття розкриває поняття цього терміну, його окремі положення, та розміри ставок для окремих ситуацій та різних груп громадян чи нерезедентів України. Хоча у Законі не вказані кокретні суми коштів, але їх розмір прописан з урахуванням мінімальної заробітної плати в країні.












Команда

15 Олександр Боєвих


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->