Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Хокейні статті

Як швидко дістатися стадіону на Львівщині (на правах реклами)

01.09.2011

Великі міста України постійно зваблюють своїх мешканців захоплюючими масовими дійствами. Мистецькі фестивалі, урочисте відзначення пам’ятних дат та спортивні події спонукають туристів та львів’ян їхати на них навіть із сусідніх областей. Незважаючи на те, що різноманітні служби львівського таксі працюють цілодобово, швидко дістатися наприклад, стадіону або місця масових гулянь в умовах обмеження руху громадського транспорту виявилося не так просто, як здавалося на перший погляд.

Особливості пасажирських перевезень у Львові

У вечірній час, на який переважно припадає проведення зазначених заходів, місцеві мешканці та гості часто зустрічаються з проблемою швидкого замовлення таксі у Львові. Особливо це стосувалося віддалених густонаселених «спальних» районів та територій, суміжних з центром проведення розважальних подій. В цих випадках машину доводилось чекати понад 30 хвилин, а час поїздки внаслідок інтенсивності дорожнього руху непередбачено зростав.

Експрес таксі – незвичайне таксі

Вказані проблеми дали поштовх розвитку принципово іншого підходу до швидкості обслуговування пасажирів у таксі. Одна з перших приватних служб львівського таксі http://lviv.express-taxi.ua/ спрямувала свою діяльність на оперативність дій операторів по замовленню та зменшення часу надання машини. У такий спосіб вказана служба змогла значно відірватися від конкурентів та зайняти гідне місце серед приватних компаній таксі Львова.

З 1999 року служба експрес таксі зросла до такої потужної транспортної компанії, що пропонує своїм клієнтам вирішення багатьох супутніх проблем. Це послуги автомобільного евакуатора, вантажники і вантажні перевезення, екстрене відкриття автомобілів, перевезення VIP- клієнтів, надання водіїв зі стажем водіння понад десять років, та інші популярні у львів’ян послуги у галузі перевезень.

Користування експрес таксі: раз і назавжди

Постійними клієнтами експрес таксі стають майже усі, хто на собі відчув високу оперативність і справжню європейську культуру запропонованого компанією обслуговування. В першу чергу це мешканці Львова та області. Якщо необхідно вчасно дістатися стадіону і не запізнитися на матч, подивитися салют або просто відпочити – не треба нервувати. Просто замовте львівське експрес таксі та відпочиньте із задоволенням, комфортне та швидке перевезення вони традиційно беруть на себе.












Команда

19 Олег Середа


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->