Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Хокейні статті

Як тренуються хокеїсти (на правах реклами)

03.04.2011

Як і інші представники популярних видів спорту, гравці професійного хокею повинні приділяти уваги розвитку фізичних характеристик. Спочатку, в хокеї тренера робили ухил на розвиток аеробних здібностей, але сучасні фахівці в області фізіології стверджують, що потрібно фокусуватися також на силі й швидкості.

Щоб професійний хокеїст домігся успіху, крім відмінного володіння технікою, також необхідно виконувати програму по збільшенню сили, потужності і рухливості. Адже йому під час гри необхідно швидко розвивати швидкість і сповільнюватися на коротких відрізках. В середньому співвідношення моментів відпочинку і роботи у нападників три до одного, а у гравців захисту - два до одного.

Для розвитку таких навичок хокеїсти повинні виконувати силові тренування. Для цього відмінно підійде добре обладнаний спортзал Львів. Програма підготовки, як правило, складається з чотирьох днів. У понеділок спортсмен може виконувати ривок висі, присідання, підтягування і тягу в нахилі. У вівторок підійдуть такі вправи як: підйом штанги на груди, жим лежачи із-за голови, навантаження на нижню частину спини, а також вправи для біцепсів стегон. У середу перерва, а в четвер і п'ятницю повторюються вправи понеділка і вівторка.

Міжсезоння також не залишається без програми фізичних навантажень. У цей період слід робити упор на вибухові види тренувань нижньої частини тіла, а також тяги й жими для верхньої частини. Така підготовка може тривати 10-15 тижнів. При цьому потрібно пам'ятати, що після занять необхідно розслаблятися. Наприклад, можна відвідати спеціалізований салон масажу або басейн. Хороший перелік таких послуг представлений за цим посиланням https://trystyhii.com.ua/.

Що стосується інтенсивності та підходів, то таку програму можна описати так. Вправи підйому штанги на груди і ривок виконуються по 5 повторень по 3-4 сети. У понеділок інтенсивність складає 50% від максимуму в одному повторенні, у вівторок 75-80%, четвер 45-50%, п'ятницю 70-75%. Крім того, додаються вправи на присідання і жим по 8 повторень по 3-4 сети. Їх інтенсивність дорівнює 60-80% від максимуму в 2-3 повтореннях. Інтервали підходів прив'язані до середньої тривалості комбінацій в грі, які становлять приблизно 45 секунд. Природно, що такі навантаження викликають напругу в тілі, від якого необхідно позбутися. Найкраще для цього підійдуть лазні й сауни у Львові. Тут можна розслабитися і зняти тонус м'язів, що сприятливо позначиться на швидкості їх відновлення і готовності приймати нові тренування. Тільки важка робота, дисциплінованість і правильна тренувальна програма підготує хокеїста до перемоги.












Команда

18 Родіон Круковський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->