Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

В Яворові відбулося вшанування місцевого хокейного клубу

11.04.2011

Під час урочистостей, в яких взяли участь керівники району та міста, не лише хокеїсти одержали медалі, грамоти, нагороди. Не оминули увагою голову Федерації хокею Львівської області, президента ХК «Явір» Миколу Романюка, першого тренера, ветерана львівського хокею Станіслава Петровського.

У коментарі власкорові ЗІКу голова Федерації хокею Львівщини Микола Романюк наголосив, що до цієї перемоги ХК «Явір» ішов наполегливо. Перше місце серед 9 команд далося у вельми нелегкій боротьбі.

Яворівські хокеїсти особливо дякували Станіславові Петровському, який, з їхніх слів, ще малими дітьми їх вперше вивів на лід, возив за власні гроші на змагання, купував цукерки.

Не обійшлося й без виступів молодих дружин хокеїстів, які пообіцяли не тільки й надалі підтримувати свої сильні половини морально, а й народити синів – для поповнення ХК «Явір».

А капітан ХК «Явір» Ігор Колесников зізнався, що про чемпіонство його колеги по шайбі знали заздалегідь.

«Ми маємо в команді свого Нострадамуса – Володимира Белка, найкращого захисника Західної України», – сказав І. Колесников.

А Володимир Белко розповів, що він і сам не розуміє, як йому вдається передбачати результати гри. Уперше він це зробив під час змагань у Калуші, де спочатку гра йшла для «Яворова» аж надто невдало – ніяк не могли відірватися від рахунку 2:2.

«Переможемо з рахунком 5:2, вирвалося в мене, ні з того, ні з сього, у перерві. І хоча хлопці на мене поглянули з іронічною посмішкою – так і сталося. Так само було й під час Чемпіонату Львівщини з хокею. Правда, моє передчуття таки помилилося на одну забиту шайбу. На початку гри з «Експресом» передбачив, що переможемо з рахунком 6:3, а вийшло – 6:4. Як це мені вдається зробити – пояснити не можу. Якесь передчуття диктує цифри», – розповів власкорові ЗІКу Володимир Белко.




zik.com.ua












Команда

22 Олександр Порупа


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->