Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

"Леви" продовжують перемагати

26.09.2011

«Леви» – «Білий Барс» – 3:1 (1:0; 1:0; 1:1)

26 вересня 2011 року, 19:00. Льодовий палац (м. Новояворівськ), 800 глядачів

Голи: 1:0. Янченко (Толстик-мол, Клименков, 16:38– більш.), 2:0. Расторгуєв (22:29), 2:1. Макоревич (Кузьмик, 48:33), 3:1. Расторгуєв (Сидоров, Хміль, 53:57).

Воротарі: Донован – Роговський

Штраф: 12– 12

Хотя к началу матча на трибунах еще были свободные места, это связано с тем, что Львы играли в понедельник. Но к середине первого периода на трибунах яблоку негде было упасть - по официальным данным игру посетило 800 человек. Стоит также отметить, что уже третий поединок галичане играют в разных шлемах, надеюсь, к следующему матчу ситуация будет исправлена.

Начало матча протекало без моментов, казалось, команды присматривались одна к другой. На четвертой минуте удалили Сидорова за грубость на чужой половине площадки, но Львы очень уверенно оборонялись и реальных угроз у ворот Донована не было. Через две минуты удаление было уже у Белого Барса. Два стопроцентных  момента имел Николай Остяков – в первый раз не попал по шайбе, второй бросил мимо ворот Роговского. Отлично бросал и Хонин, но вратарь также оказался на месте. Шайба в ворота гостей, что называется, назревала. Стало заметно, что в отличие от первого домашнего матча, на арене произошло несколько приятных изменений: разнообразная музыка в паузах, диктор объявляет намного четче (видимо поменяли аудиосистему), и табло, наконец-то, начало работать, как положено. Надеемся, что так будет и впредь. Но вернемся к происходящему на льду. Львы наседали: одно за другим проследовали два удаления у броварчан, последнее из которых прекрасно реализовала команда из Западной Столицы. После передач Толстика и Клименкова, Янченко прошел справа к воротам Роговского и не оставил Сергею шансов. В конце периода у Львов было еще одно удаление, однако трижды выручил команду Донован. После первого периода хозяева вели 1:0.

Второй период начался с атак Львов – сначала Федоров подкараулил ошибку защитников и опасно бросил. Потом два выхода один в ноль в течение полуминуты имел Расторгуев и во второй раз он был точен – забросил шайбу в левый угол ворот Белого барса. Произошло сие событие на 3-й минуте периода.

Ближе к середине матча броварчане выровняли игру, казалось, львовяне несколько расслабились. На 12-й минуте второго периода произошла пятиминутная пауза: разбили стекло бортика и капитан хозяев вместе с судьями и работниками арены заменяли разбитый фрагмент.

За четыре минуты до окончания периода началось самое интересное: вначале необязательное удаление получил Крикуненко, через двадцать секунд за удар соперника клюшкой удалили Панова. Как итог - полторы минуты трио львовян против полного комплекта игроков соперника. Но это еще не все – Денис Хонин тут же после вбрасывания отправил шайбу за бортик и был также отправлен на скамейку штрафников. Львовяне три минуты играли в формате три на пять - однако Донован тут в полной мере продемонстрировал свой класс – невозможно описать, что делал американский голкипер, чтобы оставить свои владения сухими, так же самоотверженно сражались защитники красно-черных. В итоге гости забросить не сумели, а четверка львов отодвинула игру из зоны хозяев на флажке периода. 2:0 после периода.

В третьем периоде начало казаться, что хозяева решили сэкономить силы перед матчами с Беркутом и Донбассом. Белый Барс перехватил инициативу, что и вылилось в заброшенную шайбу – это Макаревич забросил в "домик” Доновану. Сразу же Львы включили скорость и отодвинули игру к воротам соперника  и достаточно быстро и спокойно довели разрыв до комфортного. Это Расторгуев поразил с пятака пустой угол ворот Белого Барса. Львовне уверенно довели матч до очередной победы. С нетерпением ждем следующих матчей, чемпионат набирает обороты.

Післяматчева прес-конференція

Михайло Чіканцев, спортивний директор ХК «Леви» (Львів):

-Ми дивилися попередню гру, коли «Білий барс» грав з «Донбасом». Відверто кажучи вони нас порадували своєю наполегливою, в’язкою грою. Ми очікували дуже важкого поєдинку. Всі, мабуть, бачили, що ця перемога над «Білим барсом» далася нам не так легко, як, можливо, хтось сподівався з уболівальників. Дуже важко було у тому плані, що приїхали хокеїсти з виснажливої дороги, фактично з автобуса вийшли на лід… Я думаю, що дві команди показали гідний хокей.

Костянтин Буценко (головний тренер «Білого барсу» (Бровари):

-Чим Ви поясните невдалий старт у сезоні, маю на увазі чотири поразки у чотирьох матчах. Невдалий старт у сезоні вплинув на сьогоднішню гру у психологічному плані?

-Старт у нас відносно невдалий. Адже попереду у нас ще 38 ігор. Найголовніше для тренерського штабу та для керівництва команди було зберегти перед стартом цього сезону тих гравців, які були у нас минулого року. А це – гравці 1992-1994 років народження. Ми їх всіх зберегли. Минулоріч ми також невдало стартували поопускавши по 7-10 шайб, то в принципі у цьому сезоні хлопці підросли та налаштовані якнайкраще та бажають проявити себе із найкращої сторони. Молодість за нами, швидкість за нами. Гадаю, що результат прийде через день-два і тоді вже жодних питань не виникатиме. Я упевнений у своїй команді.

Денис Булгаков (головний тренер ХК «Леви» (Львів):

-Наприкінці другого періоду був один із ключових моментів, коли «Леви» грали у меншості троє проти п’яти. Ви вважаєте це був переломний момент у плані тому, що гравці Вашої команди зуміли вистояти і не пропустити?

-Без сумнівів був такий важкий момент. Я б його назвав «гойдалками». Добре, що зуміли вистояти. У попередньому матчі з київським «Компаньоном» у нас також було багато меншості і ми тоді також вистояли. Хлопці молодці, що зуміли впоратися із цим неприємним моментом.

-На відміну від суперника Ви вдало стартували у чемпіонаті, «Леви» здобули три перемоги у чотирьох матчах. Чи не прийшов час ставити на сезон завдання про завоювання конкретного місця? Чи поки що про це зарано говорити?

-Завдання виступити якомога краще, намагатися перемагати у кожному матчі.

-Сьогодні знову феєричний матч відіграв воротар «Левів» Раян Донован. Чи не вважаєте Ви, що при більшому гандикапі у рахунку у наступних іграх наприкінці гри можна спробувати у дії й іншого воротаря команди?

-Звичайно, що можна спробувати. Однак це за умови, якщо будемо перемагати з нормальним розривом. А сьогодні у матчі такого не вийшло.

-Кого у складі своєї команди Ви готові виділити у сьогоднішній грі?

-Виділити?

-Так.

-Воротаря можна виділити передусім. Були гострі моменти, в яких він ліквідовував загрозу. І у грі в трьох. А так за великим рахунком не можу нікого виокремити.

-А що скажете про гру Дмитра Расторгуєва, який сьогодні закинув дві шайби?

-Прогресує. Він і з «Компаньоном» зіграв дуже непогано. Робимо ставку на нього. Хоча з іншого боку, не хотілося би виокремлювати…

-Як білоруський фахівець, як оціните рівень хокею в Україні. І за що реально з цим складом гравців, який є у Вас в розпорядження на даний момент можна боротися у чемпіонаті?

-Чемпіонат України набирає обертів. Прохідних ігор тут немає. Кожен матч – це бій. Доводиться битися, адже слабких команд немає. Є такі команди, як «Сокіл», «Компаньон», «Беркут», які за укомплектуванням своїх складів, можливо, трішки кращі від інших. А інші команди дуже рівні. Я думаю, що вони від гри до гри будуть прогресувати та підсилювати свої склади, тому матчі будуть ще більш цікавими та змістовними. Стосовно нашої команди, то будемо витискати якомога більше від того складу, що маємо…

-За трійку реально поборотися?

-Думаю, що в четвірку ми повинні потрапляти. Принаймні, ми до цього прагнемо.

isport.uagalsports.com

Фото з матчу












Команда

18 Родіон Круковський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->