Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» зіграє першу гру другого кола Професійної хокейної ліги

07.10.2011

Поєдинком «Донбас» (Донецьк) – «Леви» (Львів) сьогодні, 7 жовтня, розпочинається друге коло регулярної першості прем’єрного чемпіонату Професійної хокейної ліги України. Гра на льодовому майданчику ЛСК «Лідер» у столиці Донбасу розпочнеться о 18:30.

Фаворитом сьогоднішньої зустрічі фахівці називають команду господарів. Воно й не дивно, адже після двох стартових поразок, які призвели до змін не лише у тренерському штабі, а й у складі команди, донеччани у наступних п’яти іграх загубили лише одне турнірне очко. Причому сталося це у першій грі під керівництвом нового головного тренера Олега Мікульчика, коли «Донбас» за присутності 6000 глядачів у столичному Палаці спорту в серії післяматчевих булітів обіграв київський «Беркут». На відміну від донеччан, «Леви» в останніх трьох іграх зуміли набрати лише один пункт. З тим таки «Беркутом» підопічні Дениса Булгакова зазнали поразки у овертаймі.

Після першого кола регулярної першості «Донбас», в активі якого 14 очок, займає другий щабель турнірної таблиці. Стільки ж очок має і «Беркут», але донеччани випереджають киян завдяки перемозі в особистій зустрічі, про яку ми вже згадували. Що ж до «Левів», то вони йдуть п’ятими. Наша команда, як і «Харківські Акули», які займають четверте місце, у семи іграх набрали 10 очок, але знаходяться на одну сходинку нижче через поразку в особистій зустрічі.

Нагадаємо, що саме з «Акулами» підопічні Дениса Булгакова проведи свій останній поєдинок. В понеділок на домашній арені в Новояворівську наші хлопці, вигравши перший період з перевагою у дві шайби (2:0), в підсумку зазнали мінімальної поразки – 4:5. Тож до столиці Донбасу «Леви» поїхали з не найкращим настроєм, але з іншого боку у них присутнє величезне бажання реабілітуватися перед своїми вболівальниками за прикру поразку від харків’ян.

До Донецька львів’яни на клубному автобусі відправилися в середу ввечері, а вчора по обіді прибули до столиці Донбасу. Як розповів ЗІКу спортивний директор клубу Михайло Чіканцев, вчора ввечері команда провела тренування та заодно ознайомилася з льодовим майданчиком ЛСК «Лідер», на якому сьогодні власне і відбудеться матч, який розпочнеться о 18:30. Сьогодні ж вранці, о 10:00, підопічні Дениса Булгакова провели ранкову розкатку.

До гри готуються всі гравці нашої команди окрім крайнього нападника Дмитра Расторгуєва. У 24-річного російського легіонера ушкодження коліна, яке він отримав у домашній грі 5-го туру проти «Беркута».

Для «Донбасу» та «Левів» нинішній поєдинок буде другим очним побаченням. Матч першого кола відбувся минулої суботи, 1 жовтня, у Новояворівську. Гра загалом пройшла в рівній боротьбі. Однак у львів’ян того дня виникли надто серйозні проблеми з реалізацією гольових моментів, яких вони створили аж ніяк не менше за суперника. Натомість донеччани зуміли чотири свої атаки довести до логічного завершення. У підсумку гра закінчилася з рахунком 0:4, який жодним чином не відповідав тому, що відбувалося упродовж гри на льодовій ковзанці. А як буде сьогодні, вже на домашній арені «Донбасу», ми з вами дізнаємося близько дев’ятої години вечора.

В останніх іграх харківська команда стала показувати ті результати, які від «Акул» чекали зі старту чемпіонату ПХЛ.Харків'яни з нижньої частини турнірної таблиці зараз піднялися на четверте місце в регулярному чемпіонаті, що дозволяє потім у плей-офф продовжити боротьбу за медалі.В останній очній грі за четвертий рядок «Харківські Акули» перемогли в гостях львівських «Львів» - 5:4. Господарі звітного матчу набрали гарний хід, під який сьогодні потраплять «Вінницькі Гайдамаки».Чи зможуть підопічні Анатолія Степанищева зупинити в Харкові «Акул»?У першій очній грі цих команд вінничанам на своєму майданчику це не вдалося, де вони програли 3:9.Подивимося, як буде сьогодні.

zik.ua

Онлайн-трансляція матчу












Команда

18 Родіон Круковський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->