Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» зіграє у гостях проти «Харківських Акул»

09.10.2011

Свій дев’ятий матч регулярної першості прем’єрного чемпіонату Професійної хокейної ліги України сьогодні, 9 жовтня, проведуть львівські «Леви». На Льодовій арені «Айс хол» ТРЦ «Дафі» у Харкові підопічні Дениса Булгакова поміряються силами з місцевими «Акулами». Гра розпочнеться о 17:00.

Харківсько-львівське протистояння на льодовому майданчику закриє сьогоднішній ігровий день у ПХЛ. До речі, сьогодні вперше зі старту турніру усі команди Ліги зіграють в один день. Про це ЗІК повідомив спортивний директор ХК «Леви» Михайло Чіканцев.

Гра сусідів по турнірній таблиці повинна вийти дуже цікавою. В усякому разі шанувальники обох команд друге очне побачення «Левів» та «Акул» у регулярній першості очікують з величезним нетерпінням і не сумніваються, що воно буде не менш інтригуючим, ніж перше.

Нагадаємо, у першому матчі, який відбувся 3 жовтня у Новояворівську, де проводять домашні ігри «Леви», команди розіграли справжній трилер, в якому харків'яни перемогли з різницею лише в одну шайбу – 5:4. Причому після першого періоду на табло горіли цифри 2:0 на користь львів’ян. Однак надто рано повіривши в перемогу, підопічні Дениса Булгакова в підсумку програли гру, яка ніби то, як їм здалося, вже була у них в кишені. Тож зрозуміло, що сьогодні львів’яни вийдуть на лід як з бажанням виграти в основний час і в такий спосіб наздогнати свого прямого конкурента в боротьбі за місце у квартеті найкращих за набраними очками, так і взяти реванш за прикру поразку минулого понеділка.

Однак зробити це буде непросто. «Акули» зараз на підйомі: перемігши у трьох останніх іграх, харків'яни наразі займають четвертий рядок у турнірній таблиці, що дає право зіграти у півфіналі плей-офф чемпіонату України. Недалеко від суперника в «турнірці» перебувають «Леви». Однак у них, на відміну від «Акул», останні ігри складаються невдало – чотири програші поспіль в яких вдалося набрати лише один пункт за поразку в овертаймі. Однак при цьому львів'яни займають п'яте місце в ПХЛ, і відстають від «Акул» лише на 3 очки.

Нагадаємо, що в останній своїй грі, яка відбулася два дні тому, львів’яни у Донецьку з рахунком 2:5 поступилися місцевому «Донецьку». Причому у підопічних Дениса Булгакова був непоганий шанс зачепитися бодай за один пункт. В середині третього періоду, за рахунку 2:3, «Леви» упродовж чотирьох хвилин мали чисельну перевагу. Але сталося майже неймовірне – замість того щоб реалізувати більшість, вони двічі (!) пропустили самі.

Значно кращий настрій перед сьогоднішнім матчем у «Акул». Підопічні Євгена Гладченка також грали у п’ятницю і на своєму майданчику з рахунком 6:2 взяли гору над одним з аутсайдерів турніру «Вінницькими Гайдамаками».

Після матчу в Донецьку наша команда переночувала у столиці Донбасу, а вчора у першій половині дня на клубному автобусі приїхала до Харкова. Поселившись у готелі, «Леви» пообідали і відпочивали. А ввечері провели тренування і заодно ознайомилися з місцем сьогоднішньої зустрічі – ковзанкою Льодової арени «Айс хол» ТРЦ «Дафі». Натомість сьогодні ранкової розкатки команда не проводила.

Додамо, що гру буде обслуговувати суддівська бригада на чолі з арбітом міжнародної категорії Андрієм Кічею.

Також повідомляємо шанувальникам хокею, що гру «Акули» – «Леви» можна подивитися наживо в Інтернеті: www.triolan.tv

zik.ua











Команда

17 Владислав Брага


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->