Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

"Акули" - "Леви": після матчу

10.10.2011

Спортивний директор ХК «Леви» Михайло Чіканцев (на фото) після гостьової перемоги над «Харквіськими Акулами» поділився своїми враженнями від гри з кореспондентом ЗІКу.

«Звичайно, не все вдалося сьогодні, але результатом ми задоволені. На виїзді грати легше . У цій грі деякі наші гравці мали підвищену мотивацію, бо є вихованцями харківського хокею. Загалом їхніми діями я задоволений. Особливо відзначу Олександра Янченка і Дмитра Гнітько. Що від них потрібно було, те вони і зробили. Можливо, можна було і краще, але гра вже позаду. Перемога була нам потрібна, щоб допомогти стабілізуватися команді після смуги невдач і програшів.

Тепер важливо, щоб гравці відновилися. Адже попереду нас чекають знову матчі на виїзді. Вже в наступні п’ятницю та неділю ми граємо у Броварах, відповідно з «Білим Барсом» та «Беркутом». Дуже важливо буде для нас досягти в цих іграх позитивного результату. Адже ми прагнемо досягти максимуму – пробитися в півфінал плей-оф», – сказав Михайло Чіканцев.

Головний тренер ХК «Леви» Денис Булгаков після перемоги у Харкові над місцевими «Акулами» поділився своїми враженнями від гри з кореспондентом ЗІКу.

«Нам не вдалося через прикрі помилки в заключному періоді зачепитися за очки у грі в Донецьку два дні тому. Плюс поразка у домашній грі з «Акулами» тиждень тому. Все це разом дуже сильно, в хорошу значенні слова, розізлило хлопців. Мені не потрібно було їх налаштовувати на сьогоднішню гру. Адже окрім того, що я сказав, це ще й була гра за шість очок. Саме «Акули» разом з «Компаньоном» є нашими конкурентами за четверте місце. Тому ми розуміли, що гра буде не простою. Та й почалася вона для нас з швидко пропущеної шайби. Однак цей гол лише заспокоїв хлопців і в подальшому все склалося нормально. Можливо, зі сторони «Акул» була деяка недооцінка нас, як суперника. А ще я думаю, що на харків’ян дуже негативно в психологічному плані вплинула третя шайба, яку Сидоров забив за три секунди до перерви. Гол у роздягальню – це завжди болючий момент для того, хто пропускає. А тут ще й такий курйоз вийшов з воротарем. Та як би там не було, а перемогу ми сьогодні однозначно заслужили. Ми значно краще рухалися за суперника на льодовому майданчику упродовж всієї зустрічі, більше комбінували. Тому й моментів створили багато. З реалізацією щоправда не все було гаразд, але все ж вісім шайб ми закинули. Втім, їх могло бути й більше.

Що ж до проблем у командній грі, то вони були, є і будуть завжди. І не тільки в нас чи в «Акул». Вони присутні у всіх команд. А задача тренерів разом з гравцями намагатися зробити все можливе, щоб їх стало якомога менше. Тоді й результат буде обов’язково. Звичайно, я радий, що вдалося обіграти «Акули» на їхньому майданчику та ще й з таким рахунком. Але сьогоднішня перемога – це вже історія. І нам потрібно якомога швидше про неї забути, бо вже за кілька днів на нас чекатиме новий поєдинок», – сказав керманич «Левів».

На прес-конференції після матчу з львівськими «Левами» (4:8) в.о. головного тренера «Харківських Акул» Євген Гладченко поділився своїм баченням того, чому харківська команда програла.

Проце повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

– Євгене Дмитровичу, в чому головна причина невдачі?

– Сьогодні грали дві рівні команди. Головна наша проблема: у нас відразу ж випали два нападники і воротар. Дмитро Мігульов, отримав напередодні травму. Він спробував пограти, вийшов на лід, але довелося його замінити. Павло Медведєв отримав дві «десятихвилинки». У той же час наш основний воротар Олександр Харитонов поскаржився на отруєння і попросив його замінити. А Олександр Томашук, який вийшов йому на заміну, має досвід гри тільки в аматорській команді. До нього претензій немає, але рівнем він поки не дотягує. Зараз ми займаємося пошуком воротарів, тому що Харитонову важко грати одному. Ось основні причини програшу. Вони не виправдувальні, але суттєві. До того ж, останні матчі ми вигравали, а коли перемагаєш, команда втрачає пильність. Ще одна проблема, яка простежується з початку чемпіонату, це відсутність передсезонної підготовки команд. Зараз «Харківські Акули» формуються: ми переглядаємо гравців, ведемо селекційну роботу.

– Чому команда так погано грає вдома?

– Не можу промовчати, але, дійсно, вдома ми грати зовсім не вміємо. Це підтвердив п'ятничний матч і сьогоднішній. Виїзні ігри – це інші «Акули». Причина? На виїзді ми команду бачимо кожну хвилину, а вдома відпускаємо – вони без розкатки. Що вони роблять, чим займаються – ми простежити не можемо. Ще припущу, що хлопці хвилюються перед своїми уболівальниками, родичами. Також, на жаль, команда не виконує того завдання, яке ми ставимо. Сьогодні в матчі все вирішила гра воротарів – добре стояв Райан Донован. Якщо бути об'єктивними, по грі у Львові виграли ми, а сьогодні по грі виграли «Леви».

zik.ua












Команда

18 Родіон Круковський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->