Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» зіграє у гостях проти «Білого Барсу»

14.10.2011

Свій десятий матч регулярної першості прем’єрного чемпіонату Професійної хокейної ліги України сьогодні, 14 жовтня, проведуть львівські «Леви». На Льодовій Арені ТРЦ «Термінал» у Броварах підопічні Дениса Булгакова поміряються силами з місцевим «Білим Барсом». Гра розпочнеться о 13:30.

В Бровари «Леви» клубним автобусом виїхали вчора рано вранці, а вже по обіді команда прибула на місце проведення своїх двох найближчих матчів. Нагадаємо, що окрім зустрічі з місцевим «Білим Барсом», там же, на Льодовій Арені ТРЦ «Термінал» наша команда зіграє з київським «Соколом». Адже своїх суперників флагман українського хокею приймає саме у Броварах.

Поселившись у готелі та перепочивши з дороги, «Леви» ввечері провели тренування. Натомість сьогодні, зважаючи на те, що гру призначено, як для хокею та ще й у будній день, на відносно ранній час, то від традиційної розкатки тренерський штаб нашої команди цілком логічно відмовився. Між іншим, попередньо поєдинок було призначено на 15:00, але менше, ніж за добу до стартового свистка арбітра його було перенесено на півтори години раніше. Напевно такого не повинно бути і будемо сподіватися, що вже найближчим часом керівництво Професійної хокейної ліги в цьому питанні наведе порядок.

Що ж до власне самої гри та її учасників, то команди підходять до неї у різному настрої, але з одним завданням – кожен хоче будь що перемогти і бажано в основний час, аби отримати, як то кажуть, повноцінну перемогу і поповнити свій очковий запас трьома пунктами. Звісно, і господарі, і гості сподіваються, що саме їм сьогодні посміхнеться привередлива пані Фортуна. А наразі суперники мають далеко не однакове турнірне становище. Якщо «Леви», набравши в дев’яти іграх 13 очок, займають четверте місце, яке дає право по завершенні регулярної першості продовжити боротьбу за нагороди, то «Білий Барс» у тих таки дев’яти турах записав до свого активу лише одну перемогу і з трьома очками знаходиться на останньому, восьмому місці. Щоправда стільки ж очок мають і «Вінницькі Гайдамаки», але завдяки виграшу в особистій зустрічі вони знаходяться на рядок вище за броварчан.

Тим не менше, незважаючи на різне турнірне становище, ніхто з гравців «Левів» не сумнівається, що сьогодні на них чекає непростий матч. По-перше, «Білий Барс» грає вдома і за підтримки рідних трибун буде прагнути не лише покращити свої турнірні показники, а й до певної міри реабілітуватися перед своїми вболівальниками. По-друге, не можна забувати, що в команді Броварів грає дуже багато молодих гравців, які горять бажанням довести, що вони також вміють грати у хокей. Нарешті по-третє, «Леви» добре пам’ятають свій перший поєдинок з «Барсами» у себе вдома, в Ноовяворівську. Так, тоді підопічні Дениса Булгакова перемогли в основний час, але три очки їм далися лише з докладанням максимальних зусиль, про що найкращим чином свідчить і підсумковий рахунок – 3:1. А як воно буде сьогодні, ми дізнаємося близько 16:00.

zik.ua











Команда

91 Антон Черня


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->