Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» зіграє у гостях проти столичного «Беркута»

16.10.2011

Поєдинок чергового 11-го туру регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України сьогодні, 16 жовтня, проведуть львівські «Леви». У Броварах, на Льодовій Арені ТРЦ «Термінал» наша команда зіграє з київським «Беркутом». Перше вкидання у грі арбітр зробить о 13:00.

Свої останні матчі у регулярній першості і «Беркут», і «Леви» проводили минулої п’ятниці. Кияни приймали «Вінницьких Гайдамак», а львів’яни гостювали у «Білого Барса». І обидва сьогоднішні суперники два дні тому перемогли, причому з однаковою перевагою у чотири шайби. От тільки рахунки трішечки різняться. «Беркут» виграв 6:2, а «Леви» – 5:1. Цікаво, що обидва ці матчі відбулися у Броварах, на Льодовій Арені ТРЦ «Термінал», де пройде і сьогоднішня зустріч. Адже саме на цьому катку більшість своїх домашніх ігор проводить «Беркут».

Втім, виграші у п’ятницю на турнірне становище обох команд, які між іншим є в ній сусідами, не вплинули. Хоча свої позиції, звісно, вони зміцнили. Так «Беркут» хоч і надалі займає третє місце, але від донецького «Донбасу», який йде другим, наразі відстає лише на три пункти. А «Леви», обігравши «Барсів», тепер випереджають «Харківські Акули» не завдяки перевазі в особистих іграх, а йдуть на «чистій» четвертій позиції. А від «Беркута» львів’яни й надалі відстають на чотири пункти. Тобто, в разі перемоги нині в основний час, вони мають нагоду скоротити відставання від підопічних Дмитра Марковського до мінімуму.

Сьогоднішня гра викликає підвищений інтерес ще й з огляду на те, що в певній мірі повинна відповісти на питання, чи здатні «Леви» в іграх з командами-фаворитами чемпіонату, до яких фахівці відносять «Сокіл», «Донбас» і «Беркут», не лише чинити їм гідний опір, а й реально відбирати очки.

Між іншим, єдиний наразі пункт в матчах з лідерами підопічні Дениса Булгакова набрали саме в грі з «Беркутом». У зустрічі першого кола в Новояворівську «Леви» поступилися столичним хокеїстам тільки в овертаймі – 1:2. Нагадаємо, що в тій грі львів’яни зуміли відігратися наприкінці третього періоду, реалізувавши чисельну перевагу в два гравці. А на післяматчевій прес-конференції Дмитро Марковський не стільки говорив власне про хокей, скільки висловлював своє обурення суддівством. Втім, та гра то вже історія. А другий запис у взаємостосунках «Левів» з «Беркутом» буде зроблено сьогодні в обід. Остаточний результат гри ми дізнаємося десь приблизно о 15:30.

zik.ua











Команда

1 Іван Александров


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->