Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» вдома зіграє проти київського «Компаньона-Нафтогазу»

22.10.2011

Свій передостанній поєдинок другого кола, а загалом 13-ий у регулярній першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України сьогодні зіграють львівські «Леви». Суперником підопічних Дениса Булгакова буде київський «Компаньона-Нафтогазу». Гра на Льодовій Арені у Новояворівську розпочнеться о 17:00.

Лише два дні тому «Леви» приймали на домашній арені найтитулованіший клуб вітчизняного хокею та одноосібного лідера прем’єрного сезону Професійної хокейної ліги України київський «Сокіл». А вже сьогодні шанувальники хокею Львівщини матимуть нагоду стати свідками гри нашої команди з ще одним клубом із столиці України «Компаньоном-Нафтогазом».

Нинішній поєдинок майже в прямому розумінні слова буде битвою за шість турнірних очок. Адже наразі «Леви» та «Компаньон-Нафтогаз» займають відповідно четвертий і п’ятий рядки турнірної таблиці, тобто вони є прямими і чи не головними претендентами на останню путівку у квартет учасників ігор плей-оф. Перші три місця фахівці практично одноголосно віддають двом іншим клубам з Києва – «Соколу» і «Беркуту» та донецькому «Донбасу». Напередодні сьогоднішнього протистояння львів’яни випереджають третю команду Києва лише на один пункт – 16 і 15 очок відповідно. Однак у «Компаньона-Нафтогазу» зіграно на один матч менше. Тож нашу команду, аби займати четвертий рядок не лише за набраними, а й за втраченими очками, необхідно сьогодні перемагати в основний час. Але ж і кияни приїдуть у Новояворівськ зовсім не на прогулянку.

Нагадаємо, що в матчі першого кола між нинішніми суперниками, який відбувся на ковзанці столичного спорткомплексу АТЕК 27-го вересня, перемогу з рахунком 4:1 отримали «Леви». Причому кожен з періодів наша команда виграла з перевагою в одну шайбу – 1:0, 2:1 і 1:0 відповідно. Втім, треба відзначити, що з тих пір хоча й не так багато часу пройшло, але в командах відбулися певні зміни. І перш за все це стосується гостей.

Найбільш гучним придбанням «Компаньон-Нафтогазу» став контракт з одним з найкращих вітчизняних фахівців Олександром Сеукандом, який багато років очолював «Сокіл» та національну збірну України. Зрозуміло, що керівництво клубу взяло на роботу такого відомого і відповідно аж ніяк не «дешевого» тренера далеко не на перспективу. У «Компаньон-Нафтогазі» ставлять завдання не лише вийти у плей-оф, а й принаймні повторити минулорічний бронзовий успіх.

Сталися на цьому тижні зміни і в складі київської команди. Відтепер у команді гратимуть захисник Микола Ладигін («Донбас») та нападник Олексій Войцеховський («Харківські Акули»). Натомість залишив розташування команди білорус Павло Толстик, а серйозно травмований Віталій Гаврилюк тимчасово виведений зі складу.

Стосовно останніх матчів нинішніх суперників, то, як і очікувалося, вони зіграли їх з різним підсумком. «Леви» хоча й чинили гідний опір «Соколу», все ж зазнали поразки з рахунком 2:4. А от «Компаньон-Нафтогаз» доволі легко у гостях переграв «Вінницьких Гайдамак», закинувши по дві шайби як в чисельні меншості, так і в більшості. А ще одного разу підопічні Олександра Сеуканда відзначилися результативною атакою, коли команди грали в рівних складах. Тож 5:0 на користь киян. А як «Леви» і «Компаньон-Нафтогаз» зіграють між собою вдруге у регулярній першості, ми дізнаємося сьогодні, близько 19:30.

http://zik.ua











Команда

87 Євген Абаджян


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->