Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

"Леви" обігрують "Компаньон"

22.10.2011

«Леви» – «Компаньон-Нафтогаз» – 4:2 (1:0; 1:1; 2:1)

22 жовтня 2011 року, 17:00. Льодова арена (м. Новояворівськ), 450 глядачів.

Судді: О. Горбатюк, М. Урда, О. Говорун, Д. Скоробагатий (всі – м. Київ)

Леви: Донован. Панов – Хонін, Гончаров – Мошкарьов, Толстик – Новиков, Філіппов. Гнітько – Панченко – Янченко, Якимчук – Клименков – Расторгуєв, Мадера – Хміль – Сидоров, Марушев – Федоров – Булгаков, Курський.

Компаньон-Нафтогаз: Єремєєв. Зеленко – Кривомаз, Титовець – Абаєв, Ладигін – Свиридов, Лубнін. Єсаулов – Пономарьов – Алексюк, Черниш – Шаритон – Винокуров, Самойленко – Войцеховський – Дзюбенко, Радецький – Горулько – А. Дворник, І. Дворник.

Голи: 1:0.Сидоров (Хонін, Расторгуєв, 10:34 – більш.), 1:1. Винокуров (Шаритон, Черниш, 24:44), 2:1. Якимчук (Булгаков, Клименков, 32:40), 2:2. Пономарьов (Абаєв, Титовець, 40:52 – більш.), 3:2. Мошкарьов (Гнітько, Янченко, 44:08 – 5х3), 4:2. Панов (Сидоров, Хонін, 47:29 – більш.).

Штраф: 41 – 18

Кидки: 22 (8+7+7) – 33 (18+8+7)

Вкидання: 38 (19+11+8) – 34 (6+12+16)

У своєму передостанньому матчі другого кола регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» вчора ввечері на льодовій Арені у Новояворівську зустрілися з столичним «Компаньон-Нафтогазом». Гра закінчилася перемогою команди господів – 4:2.


Поєдинок мав величезне турнірне значення для обох команд. Можна сказати, що він майже в прямому розумінні слова був битвою за шість очок. Адже саме «Леви» та «Компаньон-Нафтогаз» займають відповідно четвертий і п’ятий рядки турнірної таблиці, тобто вони є прямими претендентами на останню путівку у квартет учасників ігор плей-оф. Ні для кого не секрет, що три перших місця швидше за все займуть два інших клуби з Києва – «Сокіл» і «Беркуту» та донецький «Донбас». Напередодні сьогоднішнього протистояння львів’яни випереджали гостей лише на один пункт – 16 і 15 очок відповідно. Однак у «Компаньон-Нафтогазу» зіграно на один матч менше. Тож нашій команді, аби зберегти за собою четвертий рядок не лише за набраними, а й за втраченими очками, необхідно було сьогодні перемагати в основний час. З чим вони успішно в підсумку і впоралися. Але про все за порядком.

У першому періодікоманда Олександра Сеукандамалаперевагу,про що найкраще свідчить співвідношення кидків по воротах – гостіперекидали господарів більш ніж в два рази.Однак американський кіпер «Левів»Донован грав блискуче. Вінкілька разів рятував нашукомандуу практично безнадійних ситуаціях.Натомістьросійськийворотар гостей Єремєєв в потрібний момент своїх партнерів виручити не зміг. У більшості закинули«Леви»в середині періоду. Відзначився Сидоров, який добив шайбу у сітку після потужного кидка від синьої лінії Хоніна – 1:0.За мінімальної переваги господарів команди пішли на першу перерву.

На початку другого періоду гості зрівняли рахунок, тим самим загостривши обстановку на льоду до межі. Винокуровувійшов у зону суперника і влучно кинув з середньої відстані – 1:1. Асистентами автора шайби у цій атаці булиШарітон і Черниш.

Однак рівновага у рахунку трималася лишевісім хвилин, після чогогаличани зновувийшли вперед – 2:1.КапітулюватикомандуОлександраСеукандазмусивЯкимчук, який буквально 20 секунд перед тим залишив лаву для оштрафованих.

Наприкінці другого періоду господарі отримали чисельну перевагу, але до свистка на перерву реалізувати її вони не змогли. А щойно почалася третя 20-хвилинка, арбітри видалили з майданчика вже гравця «Левів» і команди продовжили гру у форматі «чотири на чотири». Саме у грі в неповних складах «нафтовики» вдруге відігралися в матчі. Пономарьов увірвався в зону і кинув: каучуковий диск перетнув лінію воріт – 2:2.

І все ж підопічні Дениса Булгакова зуміли схилити шальки терезів на свою сторону.Розв’язка поєдинку настала за шість хвилин до кінця основного часу.«Компаньон-Нафтогаз»упродовж більш як хвилини граввтрьох проти п’ятьох гравців командигосподарів.Для реалізації більшості «Левам» вистачило кілька секунд. Новачок команди Мошкарьов від синьої лінії кинув немов з пращі. У кіпера не було жодних шансів – 3:2.

Реалізували наші хлопці і чисельну перевагу у форматі «п’ять проти чотирьох». Розіграли шайбу в зоні і після діагональної передачі Панов кинув по воротах метрів з восьми: шайба пройшла під щитками у Єремєєва – 4:2.

Останні хвилини команди провели під радісні вигуки вболівальників «Левів», які достроково почали святкувати другу в сезоні перемогу своїх улюбленців над головними конкурентами у регулярній першості.

Львівські хокейні «Леви» у чемпіонаті професійної хокейної ліги вдруге у сезоні перемогли київську команду «Компаньйон-Нафтогаз» - 4:2.

Перемогою над киянами «Леви» закріпилися на четвертому місці в турнірній таблиці. У першому періоді львів’яни завдяки голу Сидорова повели у рахунку. У другій 20-хвилинці команди обмінялися закинутими шайбами, а у третьому періоді львів’яни перемогли з рахунком 2:1 і святкували загальну перемогу з рахунком 4:2. Свою дебютну шайбу за "Левів" у цьому поєдинку закинув російський легіонер Євген Мошкарьов.

zik.ua

Фото з матчу












Команда

66 Михайло Чиканцев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->