Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» у гостях зіграють з «Харківськими Акулами»

05.11.2011

Трансляція матчу - triolan.tv

Сьогодні, 5 листопада, в Харкові, на Льодовій арені «Салтовський Лід», львівські «Леви» та «Харківські Акули» зіграють очний поєдинок 17-го туру регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України. Початок зустрічі о 13:00.

Третє харківсько-львівське протистояння в сезоні матиме величезне значення для обох команд одразу з кількох причин. По-перше, саме ці дві команди та столичний «Компаньон-Нафтогаз» ведуть боротьбу за четверте місце в регулярній першості, яке дозволить по її завершенні в іграх плей-оф продовжити боротьбу за нагороди прем’єрного чемпіонату Професійної хокейної ліги України. А турнірна ситуація складається таким чином, що на сьогоднішній день «Леви» вже випереджають обох своїх конкурентів на 6 очок. Тож в разі перемоги львів’ян в основний час вони збільшать відрив до 9 пунктів. Звичайно, попереду ще дуже багато ігор, але ліквідувати таке відставання харків’янам та киянам буде зовсім не просто. До того ж подібне комфортне турнірне становище сформує у «Левів» додаткову впевненість у своїх силах. Натомість перемога «Акул» загострить боротьбу між цією трійкою – команди будуть знаходитися в турнірній таблиці з інтервалом рівно в одну перемогу в основний час.

По-друге, для обох команд це остання гра перед 12-денною перервою в чемпіонаті. Зрозуміло, що на відпочинок, навіть на такий короткий, кожен хоче піти з позитивними емоціями. А що може їх найкраще забезпечити? Питання риторичне, а відповідь на нього лежить на поверхні – тільки перемога в останній грі.

По-третє, в складі «Левів» грає ціла група вихованців харківського хокею. Зокрема вся перша ланка нападу львів’ян Дмитро Гнітько – Олександр Панченко – Олександр Янченко родом зі столиці Слобожанщини і ще в минулому сезоні в повному складі виступала за ХК «Харків». Між іншим, саме ця трійка виявилася найрезультативнішою в чемпіонаті України. І це при тому, що харків’яни в підсумку фінішували лише четвертими. Зрозуміло, що в рідному місті усі «Леви» харківського походження намагатимуться продемонструвати все, на що вони здатні на сьогоднішній день. Адже на трибунах буде чимало їхніх родичів та друзів.

Ще одна причина – це непрості взаємостосунки між командами, клубами та вболівальниками. Не будемо вдаватися в деталі, але зазначимо, що незважаючи на коротку історію зустрічей (зіграно лише два матчі), між «Левами» і «Акулами» вже є конфлікт на різних рівнях. Звісно, кожна сторона вважає, що правда на її стороні. А як в цьому плані розвиватимуться події далі, наразі передбачити дуже важко. Як то кажуть у подібних ситуаціях, поживемо – побачимо.

Цікаво, що в двох іграх, які команди зіграли між собою, кожна отримала по одній перемозі. Причому в обох випадках вигравали гості. 3-го жовтня у Новояворівську, де приймають суперників у своїх домашніх іграх «Леви», виграли «Акули». Щоправда початок був за львів’янами, які вели перед 2:0, але фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу харків’ян з рахунком 5:4. А вже за шість днів у Харкові, на Льодовій арені «Айс хол» ТРЦ «Дафі», підопічні Дениса Булгакова взяли реванш з переконливим рахунком 8:4. А чи збережеться ця тенденція, коли перемагають гості, й надалі, ми дізнаємося сьогодні десь приблизно на початку четвертої години дня.













Команда

23 Ростислав Тонковид


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->