Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» вдома зіграє з столичним «Беркутом»

17.11.2011

Сьогодні на гру ЛЕВИ - БЕРКУТ, як і на усі домашні матчі, організовується безкоштовний виїзд автобусом. Збір о 17.00 год. біля прохідної  "Львівського автобусного заводу", вул. Стрийська, 45.

Вчора поєдинками у Харкові, де місцеві «Акули» приймали київський «Компаньон-Нафтогаз», та в Донецьку, де грали між собою лідери – тамтешній «Донбас» і столичний «Сокіл», поновилася регулярна першість Професійної хокейної ліги України. Поєдинок у Харкові несподівано закінчився розгромом команди господарів: підопічні Олександра Сеуканда просто таки декласували «Акул», отримавши перемогу з рахунком – 8:1. Причому харків’яни шайбу престижу закинули лише на передостанній хвилині, реалізувавши чисельну більшість. А в складі «Компаньона-Нафтогазу» відзначимо суперрезультативність нападника Івана Хомутова, який закинув у грі перші чотири шайби. Що ж до матчу в столиці Донбасу, то в ньому свою 18-ту перемогу поспіль зі старту сезону отримав «Сокіл». Щоправда цього разу підопічні Олександра Годинюка вперше виграли не в основний час. Кияни здолали суперника лише в серії післяматчевих булітів і в такий спосіб втратили перше турнірне очко.

А сьогодні свої ігри 18-го туру проведуть решта команд-учасниць. Одночасно, о 19:00, у Вінниці та Новояворівську розпочнуться відповідно матчі «Вінницькі Гайдамаки» – «Білий Барс» (Бровари) і «Леви» (Львів) – «Беркут» (Київ). Обидва матчі викликають великий інтерес. У Вінниці пройде очна дуель двох аутсайдерів. І «Гайдамакам», і «Барсам» майже зі стовідсотковою ймовірністю не вдасться продовжити боротьбу за нагороди в іграх плей-оф. Тим не менше, обидві команди в сьогоднішній битві віддадуть всі сили, аби не займати малоприємне останнє місце. Наразі його посідають вінничани. Однак, в разі сьогоднішньої перемоги в основний час, вони обійдуть броварчан. А такий підсумок є цілком реальний. Тим більше, що «Гайдамаки» грають вдома.

Що ж до матчу у Новояворівську, то він викликає величезний інтерес. Адже команди наразі є сусідами по турнірній таблиці. «Беркут» у 17 іграх набрав 35 очок і займає третій щабель. У «Левів», які йдуть слідом, на 9 пунктів менше. Відрив в принципі чималий. Однак не будемо забувати, що саме у грі з підопічними Дмитра Марковського львів’яни зуміли взяти єдине очко в іграх з командами трійки лідерів. Сталося це в матчі першого кола у Новояворівську 28-го вересня, коли основний час гри сильнішого не виявив (1:1), а в овертаймі вже на 1-ій його хвилині переможну шайбу закинули кияни – 2:1. Виграв «Беркут» і домашню гру другого кола, яка відбулася 16-го жовтня у ТРЦ «Термінал» в Броварах. Однак і в тій зустрічі боротьба була напрочуд напруженою і рівною. Достатньо сказати, що за рахунку 5:4 на користь киян керманич львів’ян Денис Булгаков, намагаючись перевести гру в овертайм, наприкінці зустрічі замінив воротаря на шостого польового гравця. Однак врятувати бодай очко «Левам» не вдалося. Більше того, за 5 секунд до звершення третього періоду «Беркут» закинув шайбу в пусті ворота і отримав перемогу з рахунком 6:4.

То ж можна не сумніватися, що сьогодні наша команда вийде на лід Льодової Арени з реваншистськими настроями і зробить усе, щоб взяти реванш за дві прикрі поразки. Втім зробити це буде не просто. Адже перед «Беркутом» стоять напрочуд амбіційні завдання. Причому стосуються вони не лише чемпіонату загалом, а й конкретно регулярної першості. Так що сьогодні на вболівальників, які прийдуть на гру у Новояворівську чекає напрочуд запекла боротьба і справжнє хокейне видовище.

zik.ua











Команда

61 Валентин Сірченко


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->