Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні ХК «Леви» у гостях зіграє з київським «Соколом»

25.11.2011

У рамках 21-го туру регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» сьогодні, 25 листопада, у Броварах зіграють з київським «Соколом», одноосібним лідером турніру. Гра на льодовому майданчику ТРЦ «Термінал» розпочнеться о 19:00.

Вчора вранці «Леви» провели тренування на своїй домашній арені у Новояворівську, а пообідавши, на клубному автобусі відправилися на Київщину. У готель підопічні Дениса Булгакова поселилися пізно ввечері.

Від ранкової 45-хвилинної розкатки, на яку має право кожна команда, як повідомив у телефонній розмові з кореспондентом ЗІКу спортивний директор ХК «Леви» Михайло Чіканцев, львів’яни вирішили відмовитися. Чому? Все дуже просто – наша команда мешкає у готелі, який знаходиться приблизно посередині між ТРЦ «Термінал», місцем сьогоднішньої зустрічі, та спорткомплексом АТЕК у Києві, на льодовій ковзанці якого «Леви» в неділю зіграють з столичним «Компаньоном-Нафтогазом». Тому, аби не витрачати час на дорогу в дві сторони, а це майже дві години, і було вирішено не проводити ранкову розкатку. Зрештою, її проводять далеко не завжди. В даному випадку більш ефективно буде надати гравцям більше часу на відпочинок після дороги. А для того, щоб м’язи були у тонусі, «Леви» в першій половині дня проведуть невеличке заняття з поміркованим фізичним навантаженням на території готелю.

До Броварів команда прибула загалом у бойовому настрої і, за словами головного тренера Дениса Булгакова, готується дати серйозний бій флагману українського хокею, який свій статус підтверджує і в новоствореній Професійній хокейній лізі України. Після 20-ти турів регулярної першості «Сокіл» дуже впевнено очолює турнірну таблицю, на 10 очок випереджаючи найближчого переслідувача, донецький «Донбас». Що ж до «Левів», то вони також наразі виконують поставлене перед ними завдання – посідають четвертий щабель турнірки, що дає право після завершення регулярної першості на продовження боротьби за нагороди чемпіонату в іграх плей-оф.

Сьогоднішній поєдинок для «Сокола» та «Левів» стане вже третім очним побаченням в сезоні. 21 вересня команди в Броварах зіграли поєдинок першого кола. В ньому вже після першого періоду рахунок був 5:1 на користь «Сокола», а в підсумку підопічні Олександра Годинюка збільшили свою перевагу до п’яти шайб – 9:4. Значно важче далася киянам перемога в зустрічі другого кола, яка відбулася на Льодовій Арені в Новояворівську 20 жовтня. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 4:2 на їхню користь. А чим завершиться третій матч між «соколами» і «левами», ми з вами дізнаємося сьогодні в районі дев’ятої години вечора. Щоправда, це за умови, що не буде овертайму, а тим більше післяматчевих булітів.

hc.lviv.ua











Команда

87 Євген Абаджян


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->