Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні львівські «Леви» у гостях зіграють з «Білим Барсом» з Броварів

21.12.2011

Після майже місячної перерви львівські «Леви» сьогодні, 21-го грудня, поновлюють свої виступи у чемпіонаті України. В рамках 23-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги підопічні Дениса Булгакова зіграють на виїзді з аутсайдером турніру «Білим Барсом». Гра на льодовій ковзанці ТРЦ «Термінал» у Броварах розпочнеться о 14:30.

Друга частина регулярної першості Професійної хокейної ліги України розпочалася вчора двома матчами. У Броварах столичний «Сокіл» вперше в сезоні зазнав поразки в основний час. Підопічні Олександра Годинюка з мінімальним рахунком 2:3 поступилися донецькому «Донбасу». В такий спосіб чинний чемпіон країни скоротив відставання від лідера до 10 очок і при цьому має одну гру в запасі.

Але вболівальників львівських «Левів» вчора значно більше цікавив поєдинок на майданчику київського спорткомплексу АТЕК, де в очному протистоянні зійшлися прямі конкуренти нашої команди в боротьбі за місце в квартеті лідерів – господарі ковзанки хокеїсти «Компаньон-Нафтогазу» приймали «Харківські Акули». Перший період закінчився внічию (1:1), а от далі ініціативу захопили «нафтовики», які в підсумку і отримали перемогу з переконливим рахунком 7:3. Тож тепер підопічні Олександра Сеуканда в турнірній таблиці лише на одне очко відстають від «Левів». А значить нашим хлопцям, аби відновити відрив у чотири пункти, сьогодні потрібно обов’язково перемагати в основний час.

Звісно, і команда, і її вболівальники вірять, що все буде гаразд. Адже як би там не було, а «Леви» за рівнем майстерності та досвідом гравців стоять на порядок вище «Барсів». Однак хокей – це досить непередбачувана гра і в ній не завжди перемагає той, хто сильніший загалом. Тут необхідно в кожній зустрічі доводити свою перевагу над суперником, бо кожен матч розпочинається за рахунку 0:0, а значить перед стартовим свистком шанси в обох команд рівні – 50 на 50.

Між іншим, в тому, що «Білий Барс», незважаючи на статус аутсайдера чемпіонату, далеко не простий суперник, «Леви» мали нагоду переконатися і в останній грі між цими командами, яка відбулася трохи більше, ніж місяць тому в Новояворівську. Ні, як і прогнозувалося, наші хлопці упродовж всіх трьох періодів володіли ініціативою, про що свідчить і співвідношення кидків по воротах – 40 проти 20. Причому «Барси» більшість кидків виконали з дальньої відстані, а моментів, які більш-менш можна було б назвати гольовими, створили не більше, ніж пальців на одній руці. Однак в підсумку все закінчилося лише мінімальною перемогою львів’ян – 2:1. Цікаво, що і в двох перших іграх броварчани також у ворота нашої команди закинули лише по одній шайбі. Надійна гра в обороні і стала гарантом перемог «Левів» – 3:1 вдома у першому колі та 5:1 у гостях в другому.

Та якби там не було, хокеїсти з Київщини все одно залишаються дуже небезпечним опонентом. По-перше, нашим хлопцям в жодному разі не можна забувати, що поранений звір завжди небезпечний вдвічі більше, ніж здоровий. По-друге, займаючи останнє місце в турнірній таблиці, «Барсам» немає чого втрачати – в разі поразки їм ніхто докорів не закине, а от перемога додасть і турнірних очок, і слави. А по-третє, в складі нинішнього суперника «Левів» дуже багато молодих талановитих гравців, які, непогано себе проявивши на юніорському рівні, просто таки в прямому розумінні слова горять бажанням довести свою профпридатність і в дорослому хокеї. Особливо серед підопічних Равіля Юлдашева слід виділити кіпера Олександра Котова. Цей воротар може стати справжньою проблемою для нападаючих будь-якої команди, що він власне і зробив у попередній грі між «Левами» та «Барсами». Але будемо сподіватися, що сьогодні історія не повториться.

Передігрове тренування «Леви» провели вчора в першій половині дня у Новояворівську. Пообідавши та трохи перепочивши, команда клубним автобусом виїхала до Броварів і пізно ввечері заселилася в готель. Враховуючи, що стартовий свисток пролунає о 14:30, ранкової розкатки підопічні Дениса Булгакова сьогодні проводити не будуть.

Що ж до кадрових питань, то не поїхав з командою воротар Раян Донован. На одному з останніх тренувань американський легіонер розтягнув м’яз ноги і тепер треба певний час, щоб він зміг повноцінно стояти у рамці. Тому разом з Сергієм Горєловим, який швидше за все і розпочне нинішній поєдинок, захищати ворота готується Андрій Хапков. Але будемо сподіватися, що у наших кіперів особливо багато роботи сьогодні не буде. Однак, для того, щоб виграти у «Білого Барса», нашим хлопцям потрібно в першу чергу вирішити питання реалізації гольових моментів. І хочеться вірити, що в цьому плані все буде гаразд. Та головне, щоб наша команда перемогла і поповнила свій турнірний доробок трьома пунктами.












Команда

12 Роман Кізло


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->