Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Денис Булгаков: «У суперника було більше бажання перемогти»

22.12.2011

Головний тренер ХК «Леви» Денис Булгаков прокоментував несподівану поразку своєї команди від аутсайдера регулярної першості Професійної хокейної ліги України «Білого Барсу» з Броварів.

– Після такої тривалої перерви входити в ігровий ритм справа складна. Тому ми до певної міри сьогоднішній матч очікували з деяким побоюванням. Однак при цьому всьому не сумнівалися, що візьмемо свої три очки. Тим більше, що «Компаньон-Нафтогаз» після вчорашньої перемоги над «Харківськими Акулами» підібрався до нас на відстань одного очка. Почали ми ніби то не погано. Ні, закрити «Барсів» у їхній зоні нам не вдалося, але в цілому перший період, особливо в обороні, ми відіграли добре. Адже по наших воротах було зроблено лише один кидок. В нападі ми зіграли менш ефективно, але головне, що одну шайбу ми закинули і пішли на перерву за нехай і мінімальної, але нашої переваги в рахунку.

– Що трапилося в двох наступних періодах?

– Другий розпочався з зовсім не обов’язкових вилучень і вже на його початку ми залишилися втрьох проти п’яти. Коли суперник мав на двох гравців більше, то відбилися дуже добре. А от щойно вийшов у нас четвертий гравець, як ми десь втратили концентрацію і тут же пропустили. Далі пішов відкритий хокей, але у нас шансів забити було значно більше. Однак шайба ніяк не йшла у ворота.

– Знову чудово стояв у рамці кіпер «Білого Барсу» Котов?

– Знаєте, як би не стояв воротар, а свої шанси треба реалізовувати. Саме тоді ти можеш казати, що є справжнім майстром. А коли ти не забиваєш, то причина завжди знайдеться – невезіння, воротар суперово стояв, арбітри погано судили тощо. У нас Горєлов також відстояв нормально і в мене до нього претензій немає. Але ж гравці «Барса» закидували шайби. Втім, наприкінці другого періоду ми зуміли відігратися і перед третім періодом знову була нічия – 2:2. Але якихось передчуттів, що можемо втратити очки, в мне не було. Навпаки, був переконаний, що в заключній двадцятихвилинці ми їх обов’язково дотиснемо і отримаємо те, заради чого ми й приїхали у Бровари.

– І що ж стало на заваді?

– Ми перед грою говорили, що гра з аутсайдером – це завжди дуже небезпечна річ. Гравці ніби то тебе слухають, але чи доходять твої слова до них – це ще питання. Більше того, частенько в таких матчах буває, що хокеїстам здається, ніби то жодних проблем з налаштуванням на поєдинок немає. Але потім, вже в ході гри, виявляється, що десь на рівні підсвідомості якась недооцінка сили суперника має місце. О і цього разу, як на мене, мав місце психологічний недонастрой на гру з нашої сторони. А «Барси» якраз, вийшли сьогодні на лід так, ніби то для них була головна гра сезону. У суперника було явно більше бажання перемогти.

– Три з чотирьох шайб ми пропустили, коли грали в чисельній меншості…

– Абсолютно вірно. В меншості ми відіграли страшенно погано. Та ще й самі не зуміли жодного разу реалізувати свою чисельну перевагу. Гра в нерівних складах – не найслабше наше місце і суперники нас часто за це карають. Значить потрібно робити висновки і підтягувати цей елемент гри.

– То хто сьогодні більше винен у поразці – захист чи оборона?

– Команда! Раз ми пропустили більше, ніж забили, то в цьому винні всі. Претензії є до всіх без винятку. Будемо розбиратися, але зараз робити ніяких висновків не хочу. Потрібно переглянути гру, спокійно все проаналізувати.

– Можливо, ця поразка розізлить хлопців і вони зуміють у п’ятницю не тільки дати бій «Беркуту», а й заберуть у нього очки?

– Ми звичайно докладемо для цього всіх зусиль, але скажу відверто, що в п’ятницю нам буде значно важче. Ми сьогодні подивилися гру «Беркута» з «Гайдамаками». Що тут можна сказати? «Беркут» просто розривав оборону суперника. Дуже потужно кияни грають. Так що нам з «Беркутом» буде надзвичайно важко. Але боротися ми обов’язково будемо. А що з того вийде, побачимо вже безпосередньо на льоді.

Прес-служба ХК «Леви»












Команда

72 Богдан Арабов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->