Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Сьогодні «Леви» у гостях зіграють з столичним «Беркутом»

23.12.2011

У рамках 24-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» сьогодні, 23-го грудня, у гостях протистоятимуть київському «Беркуту», одному з трьох головних претендентів на перемогу в прем’єрному сезоні ПХЛ. Гра на льодовій ковзанці ТРЦ «Термінал» у Броварах розпочнеться о 19:30.

На сьогоднішні поєдинок хокеїсти «Беркута» та «Левів» вийдуть з різним настроєм. Воно й зрозуміло – два дні тому команди зіграли свої перші матчі після місячної перерви в чемпіонаті і закінчили їх з абсолютно протилежним результатом. «Беркут» каменя на камені не залишив від одного з аутсайдерів турніру «Вінницьких Гайдамак». Фінальна сирена зафіксувала перемогу підопічних Дмитра Марковського з непристойним рахунком 9:1. Натомість «Леви» в зустрічі з ще одним невдахою регулярної першості «Білим Барсом» з Броварів, відкривши рахунок в першій 20-хвилинці, зазнали сенсаційної поразки – 2:4. А в придачу після вчорашньої, знову ж таки в значній мірі несподіваної, перемоги в овертаймі київського «Компаньон-Нафтогазу» над донецьким «Донбасом» ще й втратили місце в квартеті лідерів, який по завершенні регулярної першості продовжить боротьбу за медалі в іграх плей-оф.

Тому можна не сумніватися, що сьогодні підопічні Дениса Булгакова вийдуть на лід ТРЦ «Термінал» у Броварах максимально зібраними і зроблять усе можливе, щоб, по-перше, повернути собі у турнірній таблиці четверте місце, по-друге, реабілітуватися перед своїми вболівальниками за ганебну поразку від одного з аутсайдерів першості ПХЛ, а по-третє, перервати свою серію програшів в основний час, яка налічує вже три матчі. Нагадаємо, востаннє «Леви» скуштували смак перемоги ще 22-го листопада, коли у Вінниці «розібралися на сухо» з місцевими «Гайдамаками» – 4:0.

Є у «Левів» ще один додатковий стимул досягти сьогодні позитивного результату. У трьох попередніх іграх з «Беркутом» наша команда взяла лише одне очко з дев’яти можливих. У матчі першого кола, який відбувся в Новояворівську 28-го вересня, основний час сильнішого не виявив – 1:1. А щойно почався овертайм, досвідчений Роман Сальников приніс перемогу киянам – 2:1. На відміну від першої, друга зустріч, яка пройшла 16-го жовтня у Броварах, видалася багатою на голи – на двох команди закинули рівно десяток шайб. Однак перемогу знову святкував «Беркут»: фінальна сирена зафіксувала перемогу господарів – 6:4. Не принесло радості вболівальникам львівської команди і третє очне побачення їхніх улюбленців в сезоні з київськими хокеїстами. Незважаючи на просто таки шалену підтримку трибун Льодової Арени в Новояворівську, підопічним Михайла Булгакова так і не вдалося бодай раз організувати взяття воріт гостей, хоча моментів для цього вони створили чимало. Натомість команда Дмитра Марковського до логічного завершення довела аж п’ять своїх атак. Тож в підсумку гра закінчилася повним фіаско «Левів» – 0:5.

Що ж до кадрових питань, то в сьогоднішній грі, на жаль, через травму не зможе взяти участь один з найкращих нападників нашої команди Олександр Янченко. У першій трійці нападу його швидше за все замінить інший Олександр – Панченко. Зате може суттєво підсилитися лінія захисту нашої команди, що в грі проти такого грізного суперника, як «Беркут», в жодному разі не завадить. У стартовій п’ятірці «Левів» майже напевне в обороні разом з російським легіонером Євгеном Мошкарьовим гратиме його співвітчизник та колишній партнер по виступах у Вищій лізі чемпіонату Росії Кирило Смєкалін. А чи допоможе вихованець пермського хокею взяти сьогодні очки своїй новій команді, ми з вами дізнаємося десь близько десятої години вечора.

Онлайн матчу Беркут - Леви, онлайн та ставки на матчі ПХЛ

Прес-служба ХК «Леви».












Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->