Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Тренер ХК «Леви» Булгаков: Нібито непогано відіграли, але залишилися без очок

05.01.2012

Головний тренер львівських «Левів» Денис Булгаков прокоментував гру своєї команди з чемпіоном України донецьким «Донбасом» у рамках 27-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України.

«Коли абстрагуватися від результату, то загалом діями своєї команди я залишився задоволений. Все ж ми грали проти чемпіона України, в складі якого чимало насправді висококласних виконавців. До того ж у багатьох з них за плечима досвід виступів як у чемпіонатах Росії та Білорусі, так і в складі національних збірних своїх країн. Але ми зуміли дати бій донеччанам і довели, що також чогось варті. Щоправда це стосується лише другого та третього періодів. Що ж до першого, то в ньому ми помітно поступалися супернику. Хотіли зіграти від оборони, але не вийшло. Помилки в захисті призвели до двох пропущених шайб. А в атаці у першій 20-хвилинці у нас мало що виходило.

В перерві ми внесли корективи, вказали хлопцям на промахи, перш за все в оброні, і дещо змінили тактику – дали хлопцям вказівку діяти більш агресивно і пресингувати по всьому майданчику. Як наслідок, саме ми володіли ініціативою і зуміли доволі швидко відіграти одну шайбу. Гол додав нам впевненості і ми продовжували атакувати. На жаль, з реалізацією моментів не все виходило так, як би цього нам хотілося. А найгірше, пропустили дуже прикрий третій гол. Абсолютно незрозуміла помилка в обороні дозволила «Донбасу» відновити перевагу у дві шайби.

Втім, ми не опустили рук і в третьому періоді практично не випускали суперника із зони. Та знову виявилися безпорадними як при розіграші зайвого, так і при реалізації гольових моментів. Створили ми їх достатньо, так само як і нанесли кидків по воротах «Донбасу». Однак забити змогли лише одну шайбу. В кінцівці могли перевести гру в овертайм, але десь забракло майстерності, а десь від нас відвернулося везіння. От і вийшло, що ніби то непогано відіграли, але знову залишилися без очок.

Також не можу не сказати про кадрові проблеми. Напередодні матчу ввечері піднялася температура у нашого воротаря Горєлова. Пономарьова ж ми відпустили у збірну Білорусії. Але він на гру з «Харківськими Акулами» повернеться. Окрім того, як ви знаєте, у нас серйозні травми мають нападаючі Булгаков і Хміль. Вони ще не скоро зможуть нам допомогти. Тому в цій грі ми змушеніц були знову формувати нові ланки, а це не могло не позначитися на грі команди. Та нам нічого не залишається, як вирішувати поставлені перед командою завдання з тими, хто наразі в строю», – сказав Денис Вікторович.












Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->