Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Керівники Львівщини підтримували «Левів» у грі з чемпіоном України

05.01.2012

У матчі 27-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги проти чемпіона України донецького «Донбасу» львівських «Левів» разом з переповненими трибунами Льодової Арени у Новояворівську підтримували голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк та мер Львова Андрій Садовий.

І Михайло Дмитрович, і Андрій Іванович не просто спостерігали за перебігом подій на льодовому майданчику, а упродовж всієї зустрічі досить активно та емоційно вболівали за львівських «Левів», які на рівних боролися з донеччанами, чинними володарями титулу найсильнішої команди країни.

По завершенні поєдинку Михайло Костюк поділився своїми враженнями від гри з прес-службою клубу: «Цікавий видався матч. Думаю, навіть незважаючи на поразку нашої команди, він вболівальникам сподобався. Гра була напрочуд динамічною, гравці обох команд діяли дуже азартно і повністю віддавалися грі. Команди продемонстрували хорошу гру. А кінцівка гри пройшла в надзвичайно напруженій та цікавій боротьбі. Сподобалися мені і атмосфера та підтримка трибун – гра по-справжньому захопила усіх. Тому не буду приховувати, я від побаченого отримав задоволення».

Михайло Дмитрович також розповів про своє бачення розвитку хокею на Львівщині – про розвиток дитячого хокею та інфраструктури.

«Львівська обласна державна адміністрація готова сприяти розвитку хокею на Львівщині. Звичайно, ми хочемо щоб у Львові була сучасна хокейна база. Адже без її наявності ні про який серйозний розвиток цього насправді мужнього виду спорту не може бути й мови. Львову потрібна Льодова арена і ми активно працюємо по цьому питанню. Можливо, було втрачено деякий час. Однак в Україні поступово реалізуються окремі проекти льодових арен. Так що будемо доганяти. Напевно тут потрібне спільне фінансування. Я переконаний, що у такому місті як Львів, повинен бути великий палац спорту. Думаю, його будівництву повинно посприяти і проведення в Україні Євробаскету-2015. Адже одна з арен повинна бути багатопрофільна для проведення різних ігрових видів спорту. Важливим фактором є також розвиток дитячо-юнацького хокею. Дуже важливо, щоб у команді, яка представляє наш регіон, були власні вихованці», – наголосив голова ЛОДА.

Гра «Левів» отримала позитивну оцінку і від мера Львова Андрія Садового, який також бачить хороші перспективи розвитку хокею на Львівщині.

«Гра мені сподобалась, була хороша динаміка в діях обох команд. Було видно велике бажання у нашої команди досягти позитивного результату. Шкода, що «Леви» поступились. На мою думку, мала бути нічия! Що ж до прогнозів стосовно розвитку хокею на Львівщині, то цей вид спорту однозначно завоює прихильність львів’ян. Оскільки можна навіть врахувати той факт, що перший хокейний матч в історії України відбувся саме у Львові. Зараз ми маємо багато працювати над тим, щоб у Львові постав палац спорту. І не чекати до 2014 року, а уже в наступному році почати реалізовувати проект. Ми розглянули декілька місць, де можна збудувати Льодовий палац. Але хокейний клуб «Леви» хоче щоб арена була розташовано більш центральніше. Тому сьогодні департамент містобудування працює над тим, щоб запропонувати хокейному клубу територію, яка його задовольнить. А будувати на умовах співфінансування – 50% клуб, 50% з державної казни, а землю виділить місто. Я переконаний, що цей проект вдасться зреалізувати», – сказав Андрій Іванович.












Команда

8 Микола Дворник


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->