Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Юрій Гунько: "ХК "Леви" - клуб з великими перспективами"

16.01.2012

Хокейний клуб "Леви" є однією з найбільш непередбачуваних команд у прем’єрному сезоні вищої професійної хокейної ліги України. Таку оцінку львівській команді дав один з найвідоміших вітчизняних хокеїстів та керівник спортивного департаменту Професійної хокейної ліги України Юрій ГУНЬКО.

За його словами, хокейний клуб "Леви" зробив справжній фурор у першій частині чемпіонату. Адже, перед початком регулярної першості команду відносили до числа аутсайдерів. Натомість, вже після кількох перших матчів клуб заслужив звання найбільшого відкриття турніру.

"На жаль останні матчі «Леви» зіграли не надто вдало. Спостерігаючи зі сторони, скажу, що гравцям «Левів» бракує ігрової дисципліни, яка частенько призводить до невиправданих вилучень, а також до того, що команда надто багато шайб, як то кажуть, привозить собі сама", - прокоментував Юрій Гунько.

З його слів, загадкою є той факт, що «Леви» навіть в невдалій десятиматчевій серії з головними фаворитами Ліги зіграли на дуже пристойному рівні. Така нестабільна гра є свідченням того, що команда знаходиться лише на шляху формування, хоча треба віддати належне і тренерам, і гравцям, які роблять все можливе, щоб пройти цей шлях якомога швидше.

Юрій Гунько також зауважив, що за півроку існування клубу його керівництву вдалося виконати дуже великий обсяг роботи. "Що особливо приємно, до втілення в життя своїх задумів у Львові підходять з повною відповідальністю. Візьмемо для прикладу селекцію команди. Можна ж було набрати в команду хокеїстів і нехай собі грають – мовляв, який результат покажуть, такий і буде. Ні, в клубі весь час ведуть пошук нових виконавців, намагаючись підсилити склад. Тому перспективи у команди чималі", - аналізує керівник спортивного департаменту ПХЛ.












Команда

17 Владислав Брага


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->