Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Львівські «Леви» у Броварах зіграють з «Білим Барсом»

14.02.2012

Після десятиденної перерви львівські «Леви» завтра, 15-го лютого, поновлюють свої виступи у чемпіонаті України. В рамках 38-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги підопічні Владислава Єршова зіграють у Броварах з тамтешнім «Білим Барсом», одним з аутсайдерів турніру. Гра на льодовій ковзанці броварського ТРЦ «Термінал» розпочнеться о 15:00.

Заключні п’ять турів регулярної першості Професійної хокейної ліги України стартують сьогодні двома матчами. У Броварах на майданчику ТРЦ «Термінал» в очному протистоянні зійдуться лідери турніру – столичний «Сокіл» та донецький «Донбас». Нагадаємо, що наразі чинний чемпіон країни «Донбас» відстає від найтитулованішого вітчизняного клубу на 6 очок і йому вкрай необхідно вигравати в основний ігровий час. В іншому разі доля першого місця буде практично вирішена на користь «Сокола».

А в іншому матчі сьогоднішнього дня, який значно більше цікавить «Левів» та їхніх вболівальників, київський «Компаньон-Нафтогаз» на ковзанці столичного спорткомплексу АТЕК приймає ХК «Харківські Акули». Справа в тому, що саме харків’яни є конкурентом львів’ян у боротьбі за п’яте місце. Втім, наразі команда міста Левів випереджає клуб зі столиці Слобожанщини на два очки. Тому «червоно-чорним» необхідно не стільки розраховувати на невдачу «Акул», скільки брати свої очки у своєму матчі з «Білим Барсом». А зробити це, як засвідчили останні поєдинки львів’ян з підопічними Костянтина Буценка, незважаючи на статус останніх, як одного з двох аутсайдерів турніру, буде зовсім не просто.

Нагадаємо, що в трьох перших іграх «Леви» незмінно пропускали по одній шайбі, але кожен раз вигравали в основний ігровий час – 3:1, 5:1 і 2:1. Вели вони у рахунку і в матчі четвертого кола, який пройшов 21-го грудня у Броварах, але фінальна сирена зафіксувала сенсаційну перемогу «Білого Барса» – 4:2. Що ж до п’ятого очного львівсько-броварського протистояння, яке відбулося 12-го січня на Льодовій Арені у Новояворівську, то в ньому «Леви» хоча й взяли реванш, але зробили це не надто переконливо. Супротив гостей господарі льоду зламали лише у овертаймі – 3:2. Цього ж разу «червоно-чорним» необхідно обов’язково перемагати в основний ігровий час.

Завершуючи підготовку до матчу, сьогодні вранці «Леви» на домашній ковзанці провели передігрове тренування, а одразу по обіді на клубному автобусі відправилася до Броварів, куди прибудуть ввечері. Зазначимо, що вдома залишилися американський воротар Раян Донован та нападаючий Олександр Хміль, які наразі ще проходять курс реабілітації після переломів пальця руки та ноги відповідно. Не гратиме завтра і ше один форвард Валентин Микитенко, у якого травма плеча. Натомість повернувся в стрій нападник Владислав Курський.

Додамо, що зважаючи на те, що гра завтра розпочнеться о 15:00, ранкової розкатки в ТРЦ «Термінал» у «Левів» не передбачено.

Прес-служба ХК «Леви».












Команда

15 Олександр Боєвих


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->