Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Владислав Єршов: «Ми повинні були виграти з значно більшим рахунком»

05.03.2012

Незважаючи на перемогу в першому півфінальному матчі «малого» плей-оф над «Вінницькими Гайдамаками» з переконливим рахунком 8:2, головний тренер «Левів» Владислав Єршов по закінченні гри був не надто задоволений грою своєї команди, про що він заявив у коментарі прес-службі львівського клубу.

– З налаштуванням гравців на гру ніяких проблем не було. Перед командою поставлено завдання виграти «малий» плей-оф, тому хлопці з усією відповідальністю віднеслися до суперника. Та й загалом для нас немає значення, що написано на светрах наших опонентів – «Сокіл», «Гайдамаки», «Донбас» чи «Акули»... Ми на кожну гру налаштовуємося, як на вирішальну. Це ви бачили і в цій зустрічі. От тільки не упродовж всіх трьох періодів. Почали ми дуже добре і за перші п’ять хвилин закинули три шайби. Потім трішечки заспокоїлися, але до кінця періоду ще один гол забили. Добре почали і другу двадцятихвилинку – знову на перших хвилинах закинули дві шайби. А от далі хлопці зупинилися. Чому?.. Не знаю, я ніякої команди скидати оберти не давав. Навпаки, я їм говорив і на лавці, і в другій перерві, що грати потрібно до кінця і немає чого жаліти суперника. Треба забити стільки, скільки вийде – щоб у них взагалі пропало бажання грати в хокей. В усякому разі з нашою командою. Але хлопці нас, тренерів, не почули.

– Виходить, установку на гру вони до кінця не виконали?

– Абсолютно вірно. Вони ж професіонали і повинні віддаватися повністю грі від першої секунди до останньої. Та й потім, на матч прийшло досить багато глядачів. Вони ж хочуть бачити самовіддачу у гравців не 25 хвилин, а всю гру. Ми повинні поважати наших вбоілвальників. А так ми можемо лише відбити у них бажання ходити на наші ігри.

– Але результатом ви в цілому задоволені?

– Ми повинні були виграти з значно більшим рахунком. Але коли відверто, я й до гри не сумнівався в нашій перемозі. Хоча зрозуміло, це хокей і сюрпризи в ньому нерідко бувають. Звичайно, перевага у шість шайб є достатньою, аби на матч-відповідь виходити спокійними. Однак ще раз повторюся, я не задоволений ставленням гравців до своїх професійних обов’язків.

– Після 8:2 важко буде мотивувати команду на повторну гру?

– З цим проблем бути не повинно. Адже попереду у нас вирішальні ігри за 5-е місце з «Харківськими Акулами» або «Білим Барсом». І повторна гра з «Гайдамаками» буде частиною підготовки до цих матчів. Тому не сумніваюся, що хлопці серйозно віднесуться до гри.

– Не боїтеся, що вони знову закинуть на перших хвилинах кілька шайб і зупиняться?

– Сподіваюся, що ні. Ми на цю тему з ними обов’язково поговоримо.

– В середині третього періоду ви замінили воротаря – замість Горєлова вийшов Донован, який пропустив кілька тижнів через перелом пальця. Можливо, зважаючи на рахунок, вартувало його випустити раніше, принаймні на всю третю двадцятихвилинку?

– Ні. Для першого разу десіть хвилин для нього якраз нормально. У гру повертатися потрібно поступово.

Прес-служба ХК «Леви» (Львів).












Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->