Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Леви» зіграють з «Харківськими Акулами» перший матч «малого» плей-оф

10.03.2012

У суботу, 10-го березня, в Харкові відбудеться перший поєдинок «малого» плей-оф за 5-е місце чемпіонату України серед клубів Професіональної хокейної ліги між львівськими «Левами» та «Харківськими Акулами». Гра на льодовій арені «Салтівський лід» розпочнеться о 14:45.

У півфінальних серіях «малого» плей-оф «Леви» і «Харківські Акули» виграли по два рази у «Вінницьких Гайдамак» і «Білого Барса» з Броварів відповідно. Втім, перемоги їм далися по-різному. Якщо львів’яни більш ніж переконливо двічі взяли гору над вінничанами (8:2 і 7:3), то харків’янам, аби пройти броварчан, довелося докласти максимум зусиль. В підсумку «акули» двічі виграли з однаковим рахунком 4:2. Причому в першій грі свою останню шайбу харків’яни закинули наприкінці зустрічі в пусті ворота, коли тренери «барсів», намагаючись перевести гру в овер-тайм, замінили воротаря на шостого польового гравця.

Нагадаємо, що в регулярному сезоні «Леви» з «Акулами» зіграли шість матчів, в яких отримали лише одну пермогу (8:4,), зазнали двох поразок в основний ігровий час (4:5, 1:7), одного разу в овер-таймі (5:6) і двічі поступилися в серіях післяматчевих булітів – обидва рази по 2:3. Тож нашим хлопцям є що доводити і за що боротися.

На гру до Харкова «Леви» виїхали у четвер ввечері потягом, а в столицю Слобожанщини прибули в другій половині дня в п’ятницю. Поселившись у готелі, підопічні Владислава Єршова пробігли невеличкий крос і провели тренування на суші, метою якого було привести в належний тонус м’язи. Гру господарі призначили на післяобідній час, тому від проведення ранкової розкатки «червоно-чорні» відмовилися.

Що ж до кадрових проблем, то окрім нападника Олександра Хміля, у якого, щойно він оговтався після перелому стопи, стався рецидив травми, у грі в Харкові не зможе допомогти партнерам і захисник Денис Хонін, який отримав ушкодження в півфінальних матчах «малого» плей-оф з «Вінницькими Гайдамаками».

Додамо, що матч-відповідь пройде в середу, 14-го березня, у Новояворівську, де своїх суперників приймають львівські «Леви», на ковзанці тамтешньої Льодової арени. Початок о 19:00. А трансляцію гри у Харкові можна подивитися в прямому ефірі на сайті «Акул» www.akuly.com в розділі «Медіа»-«On-line трансляція», на телеканалі Фаворит ТБ, на сайті Triolan.tv.

Прес-служба ХК «Леви» (Львів)












Команда

15 Олександр Боєвих


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->