Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Львівські «Леви» феєрично виграли «малий» плей-оф

15.03.2012

Розгромивши на ковзанці Льодової Арени у Новояворівську в матчі-відповіді фіналу «малого» плей-оф чемпіонату Професіональної хокейної ліги України «Харківські Акули» з рахунком 5:0, львівські «Леви» за сумою двох поєдинків отримали перемогу – 7:5 і в такий спосіб залишили за собою п’яте місце, яке вони зайняли і за підсумками регулярної першості.

«Леви» (Львів) – «Харківські Акули» – 5:0 (2:0; 1:0; 2:0). 14 березня. Новояворівськ. Льодово Арена. Початок 19:00. 663 глядача

Судді: М. Урда, О. Батєзатов, В. Качан

«Леви»: Донован; Громов – Куликов, Новиков – Хонін, Маліченко – Гончаров; Гнітько – Пономарьов – Марушев, Зеньков – Буточнов – Расторгуєв, Булгаков – Федоров – Мадера, Курський

Головний тренер – Владислав Єршов

«Харківські Акули»: Харитонов; Петрухно – Акімов, Лупандін – Кручинін, Столяренко – Полоницький, Торяник; Міхейонок – Клименков – Бобков, Посєвін – Большаков – Кривда, Калмиков – Крикуненко – Мартишко, Савченко – Кобиков – Пономар, Ханін

Головний тренер – Дмитро Якушин

Шайби: 1:0. Громов (Марушев, Гнітько, 4:51 – у більшості), 2:0. Буточнов (Новиков, Расторгуєв, 15:43 – у більшості), 3:0. Зеньков (Буточнов, Расторгуєв, 23:00 – у більшості), 4:0. Марушев (Пономарьов, Громов, 44:05), 5:0. Гончаров (Булгаков, Куликов, 58:05 – у більшості)

Штраф: 28 – 38

Кидки: 46 (19+9+18) – 26 (5+16+5)

Вкидання: 46 – 30

Загальний рахунок 7:5

Перша фінальна гра між «Левами» та «Акулами» минулої суботи на льодовій арені «Салтівський лід» Харкова закінчилася поразкою львів’ян – 2:5. Тож вдома перед підопічними Владислава Єршова стояло завдання виграти з перевагою у чотири шайби. І «червоно-чорні» впоралися з ним просто таки блискуче!

«Леви» вийшли на гру налаштованими на повну самовіддачу і з величезною жагою до перемоги. З таким же настроєм прийшли на останній матч сезону і вболівальники нашої команди, які вщерть заповнили трибуни Льодової Арени. Саме трибуни з перших миттєвостей гри погнали вперед своїх улюбленців і «леви» одразу ледь не в прямому значенні слова почали «рвати» своїх опонентів. Практично всі 60 хвилин гра тривала в зоні гостей, яким дуже рідко вдавалося входити у зону господарів. І не випадково небезпечних моментів у володіннях кіпера нашої команди Раяна Донована виникло менше, ніж пальців на одній руці. В підсумку, як і в першому матчі сезону з «Вінницькими Гайдамаками», останню гру єдиний американець вітчизняної ПХЛ зіграв на «0». Між, іншим не можна не відзначити, що в інтересах команди Раян на матч вийшов з температурою і, як бачимо, зіграв дуже надійно.

Не менш вдало, ніж в обороні, зіграли «Леви» і в нападі. Особливо добре давався наших хлопцям розіграш зайвого гравця, коли судді карали суперника за порушення правил. Напевно всі добре пам’ятають, що саме цей компонент хокею довгий час «Левам» давався з величезними труднощами. Цього ж разу львів’ян нарешті прорвало – чотири шайби з п’яти «червоно-чорні» закинули саме в той момент, коли мали на одного гравця більше. І що особливо приємно, вони не заштовхували шайбу у сітку воріт «Акул», а саме розігрували різноманітні комбінації, в фіналі яких той чи інший гравець у червоно-чорних стоях не залишав Харитонову, одному з найкращих стражів воріт ПХЛ, жодних шансів. Особливо ефектною, як і годиться для фіналу, була остання шайба, коли Булгаков віддав по діагоналі передачу назад і Гончаров метрів з вісьми зряче ляснув – шайба зняла павутиння з лівої «дев’ятки» воріт харків’ян.

Цей гол не лише став просто таки хокейним шедевром, яким можна насолоджуватися не один десяток разів, а й практично розставив всі крапки над «і» в двораундовому протистоянні «Акул» та «Левів» на користь останніх. На табло загорілися цифри 5:0, а до кінця зустрічі залишалося менше двох хвилин. Саме з цього моменту відпали останні сумніви, що «Леви» стануть переможцями «малого» плей-оф.

Прес-служба ХК «Леви» (Львів)












Команда

91 Антон Черня


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->