Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Міжнародний турнір Sanok Open-2012: День перший

01.04.2012

У польському місті Санок вчора розпочався міжнародний юнацький турнір Sanok Open-2012, учасниками якого є п’ять команд, сформованих з юних хокеїстів 2001/2002 рр. народження з Словаччини, Угорщини, України та Польщі. Честь українського хокею у Саноку захищають «Галицькі леви» з Новояворівська.

За головний приз Sanok Open-2012 окрім «Галицьких левів» ведуть боротьбу «Тишкі леви» (Тихи, Польща), ХК «Бардечов» (Словаччина), ХК «Дебрецен» (Угорщина) та господар турніру ХК «Санок» (Польща). Переможця та призерів визначають за коловою системою. За два дні кожна з команд проведе по чотири матчі.

У перший ігровий день «Галицькі леви» провели два поєдинки. Першим суперником «червоно-чорних» були однолітки з угорського ХК «Дебрецен». Як розповів прес-службі ХК «Леви» тренер нашої команди Михайло Чіканцев, гра видалася цікавою і достатньо видовищною. Загалом ініціативою володіли новояворівці. Однак і угорці при першій-ліпшій нагоді йшли вперед, намагаючись відповідати контрдіями на кожну атаку хлопців з Львівщини. Як наслідок, глядачі стали свідками параду голів: на двох суперники закинули 12 шайб. Однак розподіл їх був не рівним – «Галицькі леви» вдвічі частіше святкували взяття воріт суперника і в підсумку фінальна сирена зафіксувала їхню перемогу з достатньо переконливим рахунком 8:4.

Якщо у грі з угорцями оборона «червоно-чорних» припустилася кількох результативних помилок, то в другому матчі першого ігрового дня проти «Тишкі леви» з польського міста Тихи, прислухавшись до порад свого керманича Михайла Чіканцева, наш захист та воротарі зіграли практично бездоганно, дозволивши супернику закинути лише одну шайбу. Саме надійна гра в обороні стала фундаментом перемоги в протистоянні двох команд, сформованих з юних «левів». Адже «Галицькі леви» виконали установку на гру не лише в оброні, а й в атаці також. Кіперу польських «левів» аж шість разів довелося виконати найнеприємнішу функцію – вигрібати ключкою каучуковий диск з сітки власних воріт. Тож у підсумку «червоно-чорні» отримали другу перемогу. Цьго разу з рахунком 6:1.

Дві перемоги – це серйозна заявка на перемогу в турнірі та завоювання головного призу. Однак для цього необхідно вдало зіграти ще два матчі. Сьогодні «Галицькі леви» спочатку зіграють з словацьким ХК «Бардечов», а потім з господарями змагань, однолітками з ХК «Санок». Наш сайт обов’язково розкаже про ці матчі.












Команда

87 Євген Абаджян


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->